Başarılı Sporcular Avrupa'da Ses Getiriyor

Başarılı Sporcular Avrupa'da Ses Getiriyor

Okullarda öğrenim gören öğrenciler çeşitli spor dallarında elde ettikleri başarılarla adından söz ettiriyor.

Bu başarılardan biri olan Edremit Anadolu Lisesi öğrencisi Ecrin Yanıt, "Taekvando Poomsae" branşında Avusturya'da yapılan yarışmalarda iki farklı alanda, Avrupa 3.sü ve 1.si; Avcılar Ortaokulu öğrencisi Deniz Orhan Bazancir "Muay Thai" branşında Antalya'da yapılan müsabakalarda Avrupa 1.si olarak ilimizi gururlandırdı.

"Taekvando" ve "Muay Thai" spor müsabakalarında şampiyonluk elde eden öğrenciler ile Edremit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde bir araya gelen İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı; başarıya giden yoldaki disiplinli çalışmaları ve yaptıkları sporun derslerine olan olumlu etkileri hakkında şampiyonlar ile sohbet etti. Planlı ve sistemli bir şekilde çalışma gerektiren Taekvando ve Muay Thai spor dallarının fiziksel ve zihinsel gelişime katkı sağladığı sohbet esnasında vurgulandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, "Geleceğimizin başarılı, disiplinli, ahlaklı sporcularının yetiştirilmesini; her öğrencimizin en az bir spor dalında lisanslı spor yapmasını önemsiyor ve destekliyoruz. İlimize başarılarıyla gurur yaşatan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarıya giden yolda öğrencilerimize destek olan ailelerimiz ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2024, 13:16

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER