Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin “Edremit’in İl Olması” Konulu Toplantıya Katıldı

Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin, 26 Haziran 2023 tarihinde Şükrü Tunar Kültür Merkezinde Edremit Belediye Başkanı Sayın Selman Hasan Arslan’ın düzenlediği “Edremit’in İl Olması” ile ilgili toplantıya katıldı. 

Edremit Ticaret Odası Başkanı Ahmet Çetin “Edremit’in İl Olması” Konulu Toplantıya Katıldı

Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çetin toplantıda “Körfeze ismini veren ve aynı zamanda bölgenin ticaret merkezi olan Edremit’in il olması gerektiğini, ortak bir akılla Edremit’in il olması için tüm körfezde birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini” söyledi. Aynı zamanda Ahmet Çetin “Göreve geldikleri ilk günden itibaren özellikle Burhaniye ve Ayvalık Ticaret Odaları ile uyum içinde çalıştıklarını, birçok platformda beraber hareket ettiklerini, Edremit il olduğunda bu ilçelerimizin çıkarlarının mutlaka gözetilmesi gerektiğini ve bu ilçelere de Edremit’in il olmasının fayda sağlayacağının anlatılması gerektiğini önemle vurguladı. Bununla birlikte ilçenin en büyük Sivil toplum  kuruluşu olan Edremit Ticaret Odası olarak ilçedeki diğer oda ve sivil toplum kuruluşları ile beraber üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduklarını belirtti. Toplantıda Edremit’in il olması ile ilgili fikir ve görüş alışverişinde bulunuldu.

Haberimiz ile ilgili ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2023, 21:02

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER