Efem sade törenle açıldı

Efem sade törenle açıldı

Bergama’dan Assos’a kadar gurur duyulacak bir Bilim-Sanat-Kültür Merkezi Edremit’te geniş bir davetli topluluk tarafından sade bir törenle açıldı.

Açılış kurdelesini AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Edremit Kaymakamı Ahmet Odabaş, AK Parti ilçe başkanı Ekrem Umutlu, Belediye Başkan Yardımcısı Tayfun Gerkuş,  Ed.BL.Kültür Müdürü Cumhur Dokur ve daire amirleri Edremit Milli Eğitim Md. Yakup Özbek, Malatyalılar dernek yönetimi, Havran-Edremit Kent Konseyi,Edremit Yardımsevenler Derneği üyeleri, Balıkesir Şairler ve Yazarlar üyeleri (BAYŞAD) Star Medya ve Köse ailesini seven geniş bir dost gurubu eşliğinde açıldı.

Şehit polis nedeniyle sade tören düzenlendi.

Havran’daki  çatışmada şehit edilen polisimiz nedeniyle açılışta sade bir tören düzenlendi.

Açılışa renk katan EFEM ekibi, Edremit gelini folklor gösterisi ile beğeni topladı ve günün espirisi de Vekil Subaşının Köse ailesi anneleri ile doğunun çok sevilen ikram yiyeceği Kete özlem sohbeti ile renklenirkeni gurup anı fotoğrafında TANGO sembolleri yerine özellikle EFEM figür sembolü önünde fotoğraf çekimini tercih sohbeti günün anıları ile fotoğraf karelerinde kaldı.

Sanat merkezinin hizmetleri 7 den 70 e kadar gurupların oluşumuna hizmet verecek.

Özellikle Halk oyunları ve Latin Danslar,Rabotik-Kotlama eğitimleri-Cimlastik-Resim ve Desen çalışmaları-Çeşitli MÜZİK aletlerinin eğitimleri-Üretim ve Beceri bilgileri özel bir eğitmen kadrosu yanı sıra BAYŞAD kütüphanesi ve KAFE hizmetleri ile geniş bir mekanda sanat severlere hizmet vermeye başladı. (Haşmet Demirbil)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER