Mehmet Ertaş Ve Akın Tuzcumurat Mahallesi’nde Binlerce Edremitli İle İftar Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş,  CHP Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, bu akşam Tuzcumurat Mahallesi İftar programına katıldılar.

Mehmet Ertaş Ve Akın Tuzcumurat Mahallesi’nde Binlerce Edremitli İle İftar Yaptı

CHP İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş,  CHP İlçe yöneticileri, partililer ve Belediye Meclis üyesi adaylarınızda katıldığı İftar yemeğine binlerce vatandaş eşlik etti.

Paylaşma, yardımlaşma ayı Mübarek Ramazan gününde dualar eşliğinde iftarlarını yapan Edremitliler Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın ve Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş’a büyük ilgi gösterdi. Adaylar ile bol bol fotoğraf çektiren vatandaşlar desteklerini esirgemeyeceklerini dile getirdiler.

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Ertaş;" Günlük programımız kapsamında değerli İl Yöneticilerimiz, İlçe Başkanımız Sn. Av. Emin Yalçıntaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sn. Ahmet Akın, ilçe yöneticilerimiz ve belediye meclisi üyesi adayı yol arkadaşlarımla birlikte Tuzcumurat Mahallesi Cumartesi Pazarı’nda iftar programımızda Ramazan’ın bereketini birlikte yaşamak için değerli komşularımızla bir araya geldik.

Paylaşma, yardımlaşma ve hoşgörü ayı olan Ramazan Ayımız bir kez daha mübarek olsun" dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2024, 12:25

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER