TRAC Edremit Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

TRAC Edremit Şubesi Genel Kurulu Yapıldı

Trac Edremit Şubesi olağan genel kurulunu yaptı yapılan seçim sonucunda Başkan İsmail İRGÖRÜCÜ, Başkan Yardımcısı Alper ALKAYA, Sayman Gökhan YELER, Sekreter Enis AKMAY, Üye Coşkun TAŞKIN olarak belirlendi.

 Trac Edremit Şube Başkanı İsmail İRGÖRÜCÜ yaptığı açıklamada ; 'Afet durumlarında kesintisiz haberleşmeye ve arama kurtarma ekipleri arasında koordinasyona katkı sağlamak için gönüllü destek veren biz amatör telsizciler, her an göreve hazır olacak şekilde bekliyoruz bizler Afetin içinde haberleşme üzerine hizmet veriyoruz. son yaşanan depremde de telsiz üzerinden haberi alır almaz bu kentlere giden arkadaşlarımız oldu . Oradaki haberleşmeye destek verdik. Depremdeki arama kurtarma çalışmaları bitene kadar oradan ayrılmadık." bilgisini verdi.

Ayrıca Edremit körfezinde çalışmalarımıza devam ediyoruz rolelerimiz aktif halde çalışıyor DMR rolemizde faaliyette 24 saat haberleşme içindeyiz bu konuda gönüllü kişileri derneğimize bekliyoruz bir afet durumunda mutlaka herkesin yapacağı bir iş vardır afetlere karşı hazırlıklı olmalıyız ne zaman geleceği belli olmuyor özellikle belediyelerden bizlere destek olmalarını yalnız bırakmamalarını talep ediyoruz.dedi

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2023, 22:11

İsmail İrgörücü

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER