“Genç Nida”lar İzmir’de yarıştı

İzmir’de düzenlenen Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmasına katılan öğrenciler, birbirleriyle kıyasıya yarıştı.İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir İl Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen...

“Genç Nida”lar İzmir’de yarıştı

İzmir’de düzenlenen Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışmasına katılan öğrenciler, birbirleriyle kıyasıya yarıştı.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir İl Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma ve Hafızlık Yarışması, Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinde yapıldı. Yarışmaya; Aliağa, Bayraklı, Bergama, Bornova, Buca, Çiğli, Dikili, Gaziemir, Karşıyaka, Kemalpaşa, Kınık, Konak, Menemen ve Menderes ilçelerinden gelen öğrenciler katıldı.

Gerçekleştirilen hafızlık yarışmasında Karşıyaka Sakize Lahur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Zeynep Nur Polat kazandı. Yarışmada; Bayraklı Şehit Eren Bülbül Anadolu İmam Hatip Lisesinden Berfin Gezginci ikinci, Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Hicret Güleç ise üçüncü oldu.

Genç Nida Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında ise birinciliği Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Vera Beyza Öztürk alırken, Bornova Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesinden Fadime Doğan ikinci, Karşıyaka Sakize Lahur Kız Anadolu İmam Hatip Lisesinden Ayşenur Bingöl de üçüncü oldu .

Dereceye giren öğrencilerden birincilere yarım altın, ikincilere çeyrek altın ve üçüncülere gram altın hediye edilirinken, yarışmaya katılan tüm öğrenci ve öğretmenlere, Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi tarafından hazırlanan hediyeler verildi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER