Değişen Yaşam Şartları

Değişen Yaşam Şartları

Üniversiteyi bitirip tayin beklemek bir şans işi oldu yaşantımızda,hayat devam ettiğine göre  mesleki ders vererek hatta işporta tezgahı açarakta yaşam mücadelesine katılmak normal bir hayatın gereği oldu bu günün Türkiye’sinde….

Özelliklede 2  elden satış derken nedense ilk önce hafta sonları kurulan Araç satışları veya.Spot eşyalar dan Beyaz eşyalar akıllara geliyor….

Buna bir yenisi eklendi. İki zeki genç Edremit Çarşamba pazarında Mavi MUTFAK Yenilenen meydanında. İstanbul’dan temin ettikleri giysileri İkinci el olarak ne alırsan 30 tl olarak şatışa sunmanın mutluluğunu yaşıyorlar

Konuyu şöyle tanımladılar. Avrupa da Secondhand olarak adlandırılan. Hatta miniklerin dahi oyuncaklarını satıp ticaret yapma zevkini aşılayan özel bir akımdır. Kullanılmış fakat halen işlevi devam eden, yeni üründen çok daha düşük fiyatı olan. Bazen çok eski antik modeller. Nadir bulunan eşyalara sahip olmanın farklı mutlu Anıları’nda sahne oluyoruz.

Ailemle dayanışma ruhumuzu güçlendirdi. Aile bütçemize katkı sağlayarak karamsarlıktan kurtulduk. Diye tebessüm ederek müşterilerinin istekleri ile ilğilenmiye devam ederken tebessümleri hiç eksik olmadı.

(Haşmet Demirbil)

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 11:43

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER