Foça’da ünlü yazar Muzaffer İzgü unutulmadı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü yazar Muzaffer İzgü için İzmir’in Foça ilçesinde saygı köşesi açılırken, vatandaşlar burada duygu, düşünce ve hatıralarını anı defterine yazıyor.Foça Belediyesi, 27 Ağustos’ta hayatını...

Foça’da ünlü yazar Muzaffer İzgü unutulmadı

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden ünlü yazar Muzaffer İzgü için İzmir’in Foça ilçesinde saygı köşesi açılırken, vatandaşlar burada duygu, düşünce ve hatıralarını anı defterine yazıyor.

Foça Belediyesi, 27 Ağustos’ta hayatını kaybeden yazar Muzaffer İzgü’yü unutmadı. Belediye, bu kapsamda ünlü yazar için bir saygı köşesi açtı. Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezine gelen vatandaşlar, burada saygı köşesini gezmeyi ihmal etmedi. Ziyaretçiler ayrıca, anı defterine ünlü yazar ile ilgili düşüncelerini ve duygularını da paylaştı.

Anı defterine yazanlar arasında Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ve şair-yazar Hüseyin Yurttaş da yer aldı.

Duayen yazar Muzaffer İzgü’nün Foça Belediyesince düzenlenen Deniz Öyküleri Yarışmalarına uzun yıllar jüri üyeliği yaptığını hatırlatan Başkan Demirağ, "Çok değerli yazarımız Muzaffer İzgü, Foça’mızda düzenlediğimiz edebiyat etkinliklerimize her çağrımızda koşup gelerek bizlere çok önemli destekler verdi. Kalplerimizdeki yeri büyük. Onu her zaman saygı ve özlemle anacağız" dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER