“Bütün Okullar Bizim”

“Bütün Okullar Bizim”

 “Bütün Okullar Bizim” isimli projeleri ile Havran çapında ihtiyacı olan okullarda Havran Meslekî Eğitim Merkezi öğretmenleri ve öğrencileriyle birlikte elektrik, mobilya, pvc, sıhhi tesisat ve kaynakçılık gibi meslek dallarından kalfalık veya ustalık eğitimini tamamlamakta olan öğrencilerle tamirat ve tadilat işlerini gerçekleştirmekteler. Projenin yürütülmesinde öğretmenlerin, kalfa ve usta adayı öğrencilerin ve hayırsever esnafın büyük katkıları olmuştur. 2017 yılında başlatılan projeyle birçok okulun fiziki ihtiyaçlarını karşılayan Havran Meslekî Eğitim Merkezi bu yıl 19 okula fayda sağlayarak hem öğrencilerine uygulama yapma fırsatı sağlamakta hem de toplumsal yardımlaşma ve dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu göstermektedir.

Havran Meslekî Eğitim Merkezi Müdürü Yılmaz Tonel; “Bilgimizi, tecrübemizi, emeğimizi yaygınlaştırmalı, dayanışmalı, eğitimin katma değerini artırmalı, yaparken değerlemeli, toplumsal değerlerimizi de yaşatmalı ve geleceğe yürümeli isek, o zaman;  “BÜTÜN OKULLAR BİZİM” diyerek projenin önemine vurgu yapıyor.

Havran İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak çalışmaların organize edilmesinde ve uygulanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilere teşekkür eder sağlıklı ve başarılı günler dileriz.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 12:43

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER