Havran Belediyesi gazileri Kıbrıs’a götürdü

Havran Belediyesi gazileri Kıbrıs’a götürdü

Balıkesir’in Havran Belediyesi, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin 40. Kuruluş yıldönümü nedeniyle ilçede bulunan gazileri unutmayarak, jestle Kıbrıs’a götürdü.

Havran Kaymakamı Ender Özderin, Belediye Başkanı Emin Ersoy ve bazı protokol üyeleri ile gaziler, Kıbrıs’ta şehitlik ziyaretlerinde bulundu. Havranlı Kıbrıs Gazileri, Kıbrıs Barış Harekatı sırasında 20 Temmuz 1974’te şehit düşen ve adı Kıbrıs’taki Havalimanına verilen Balıkesirli Şehit Pilot Binbaşı Fehmi Ercan’ın kabri başında dualar okudular.

Başkan Emin Ersoy, “Havranlı Kıbrıs gazilerimizin ziyareti esnasında yakın ilgi gösteren başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Başbakanı Ünal Üstel olmak üzere Başbakanlık personellerine ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Dış İşleri Bakanlığı personellerine çok teşekkür ederiz. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Kıbrıs Barış Harekatına katılarak bu uğurda can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz. Kahraman gazilerimize minnetlerimizi belirterek sağlık ve esenlikler diliyoruz.”dedi.

(Bekir Terzioğlu)

Ayrıntılı fotoğraflara sayfalarımızı beğenerek aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

,

Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2023, 15:06

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER