Tayfun Pezek (Dıgıl Tayfun) Karşıyakalıdan Yetki İstiyor

Türkiye İşçi Partisi Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Tayfun Pezek (Dıgıl Tayfun) Karşıyakalı hemşirelerinden Karşıyaka Belediye Meclisinde onları temsil etmek için yetki istiyor.

Tayfun Pezek (Dıgıl Tayfun) Karşıyakalıdan Yetki İstiyor

TİP Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi adayı Pezek yaptığı açıklamada şunları söyledi;

!Karşıyaka nın içinden adamı alırsın da, adamın içinden Karşıyaka’yı alamazsın.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) olarak bizler afaki, uçan, kaçan, ayağı yere basmayan projelerle halkımızı kandırmaya çalışmayız.

Bir kere şu var Karşıyaka Belediyesini şimdiye kadar kim veya kimler yönettiyse belediye kasasını tam takır kuru bakır bırakarak belediyede çalışan işçi kardeşlerimizin maaşlarını bile vermeden yıllarca birbirlerine boş kasayı, bayrak yarışı misali teslim ettiler.

TİP Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Adayları olarak Karşıyaka da ikamet eden Karşıyakalı halkımızın çıkarına olmayan hiçbir projeye evet demeyeceğiz.

Her hafta basta mahalle muhtarlarımız olmak üzere o mahallelerde yaşayan yurttaşlarımızın sorunlarını isteklerini arzularını şikâyetlerini dinleyerek Belediye Meclisinde gündeme taşıyıp bu konularla ilgili kararlar aldıracağız.

Her mahallede her hafta halk meclisleri oluşturup, Belediye Meclisi’nde ne kararlar alınmak isteniyorsa bunları yurttaşımıza tek tek anlatıp bilgilendireceğiz.

Karşıyaka Belediye Meclisi’nde halkın çıkarına aykırı tek bir kararın alınmasına izin vermemek üzere Karşıyaka da yaşayan tüm halkımızdan yetki, görev ve sorumluluk talep ediyoruz.

TİP Belediye Meclis Üyesi Adayları olarak yurttaşımızın verdiği oylarla Belediye Meclisinde yer aldığımız da her bir Belediye Meclis Üyemiz her gün esnafımızın mahalle sakinlerimizin yanında olacağız.

Bizlere her an her zaman her dakika ulaşacaklar ve telefonlarımız 7/24 açık olacaktır.’

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER