Canbey, Karesi İlçesi Kırmızılar, Kurtdere Ve Kamçıllı Mahallelerinde Hemşerileriyle Buluştu

Canbey, Karesi İlçesi Kırmızılar, Kurtdere Ve Kamçıllı Mahallelerinde Hemşerileriyle Buluştu

CANBEY; “HEMŞEHRİLERİMİZİN GÖNLÜNDEKİ YERİMİZ HİÇ DEĞİŞMEDİ”

AK Parti Balıkesir Milletvekili ve Dışişleri Komisyonu Başkanvekili Dr. Mustafa Canbey, Balıkesir’de ziyaretlerini sürdürüyor. Karesi İlçesi Kırmızılar, Kurtdere ve Kamçıllı Mahallelerini ziyaret eden Balıkesir Milletvekili Mustafa Canbey, buralarda mahalle hayırlarına katıldı, hemşerileriyle selamlaştı. Canbey; “Elhamdülillah, bizim hemşerilerimizin gönlündeki yerimiz hiç değişmedi.” dedi.

Yoğun yasama faaliyetleri ve yurtdışı programları sonrası Balıkesir’e gelmeyi ihmal etmeyen Milletvekili Canbey, en son Karesi ilçesinde Kırmızılar, Kurtdere ve Kamçıllı Mahallelisini ziyaret etti. Buralarda mahalle hayırlarında hemşerileriyle bir araya gelen Canbey; “Her fırsatta hemşerilerimiz ile bir araya geliyoruz. Birlikte olmanın huzurunu hep beraber yaşıyoruz. Her gittiğimiz yerde teveccüh görüyoruz. Memleket aşkımızı, sevdamızı, davamızı, yaptıklarımızı, yapacaklarımızı her vatandaşımıza anlatmayı kararlılıkla sürdürüyoruz. Elhamdülillah, bizim hemşerilerimizin gönlündeki yerimiz hiç değişmedi. Milletimizden aldığımız güçle, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde çalışmalarımızı kararlılıkla sürdürüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Mustafa Canbey’e, AK Parti Karesi İlçe Başkanı Hakan Aka, Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Meral Cengiz, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Karesi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kamil Yağız Yılmaz, AK Parti Meclis üyeleri ve AK Parti teşkilatı eşlik etti.

Güncelleme Tarihi: 06 Mayıs 2024, 12:37

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER