Başkan Deveciler Kırsal Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Başkan Deveciler Kırsal Mahalle Ziyaretlerine Devam Ediyor

Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, ilçe genelinde bulunan kırsal mahalleleri ziyaret etmeye devam ediyor. Başkan Deveciler, son olarak Çoruk, Dutluca, Börezli ve Kızıklı Mahalleleri’ni ziyaret etti.

Ziyaret ettiği mahallelerde, mahalle sakinlerine ve muhtarlara 31 Mart’ta yapılan Mahalli İdari Seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Başkan Deveciler, kırsal mahallelerin güzelliklerine güzellik katması için gece gündüz durmadan çalıştıklarını belirterek, mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Deveciler, vatandaşın talep ve önerilerini birebir kendilerinden dinledi.

Her mahalle sakinin talep, öneri ve sorununu dinleyen Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, taleplerin karşılanması ve sorunların çözümü için ellerinden gelen gayreti ekip arkadaşlarıyla birlikte ortaya koyacaklarını ifade etti.

Başkan Deveciler yapılan ziyaretlerin ardından, “Bizlerden desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarımıza tekrardan yürekten çok teşekkür ediyorum.” dedi. Mahalle Muhtarları ve vatandaşlar da yapılan hizmetler ve hoş sohbetler için Başkan Deveciler’e teşekkürlerini ettiler.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 13:42

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER