1 MAYIS’A HAZIRLANIYOR

1 MAYIS’A HAZIRLANIYOR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 50 yıllık bir süreden sonra ilk kez geçtiğimiz yıl Belediye-İş Ayvalık Temsilciliği tarafından organize edilen 1 Mayıs İşçi Bayramı bu yıl, KESK’in Ayvalık bileşenleri öncülüğünde kutlanılmaya hazırlanılıyor.
  Ayvalık’taki 1 Mayıs İşçi Bayramı’nın kutlanmasının 1 Mayıs günü Öğretmenevi önünde saat 13.00’de toplanılarak, ilçe merkezinde bulunan Cumhuriyet Meydanı’na yapılacak yürüyüşle başlayacağı belirtiliyor. 1 Mayıs’ın resmi tatil olması nedeniyle düzenlenecek yürüyüşe katılımının oldukça kalabalık olduğu beklenirken, meydandaki Atatürk anıtı önünde gerçekleşecek etkinlikte; SES Balıkesir Şubesi Yöneticisi Birsen Seyhan’ın bir konuşma yapacağı, Cihan Gündoğdu adlı bir müzisyenin türküler söyleyeceği, davul ve halaylarla söz konusu mitingin 17.00’ye kadar süreceği kaydediliyor.
  Ayvalık’taki 1 Mayıs etkinliklerinin; Ayvalık Eğitim-Sen yöneticilerinden Halis Çalık öncülüğünde, Edibe Keleş, Hasan Elmacı, SES Temsilcileri Birsen Seyhan, Hayriye Gülsever, BES Temsilcileri Sinan Karademir ve Deniz Karademir tarafından oluşturulan tertip komitesi tarafından yürütüleceği öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Nisan 2012, 21:15
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER