ALİ TOMRUK İÇİN BAŞARILI AMELİYAT YETMEDİ

ALİ TOMRUK İÇİN BAŞARILI AMELİYAT YETMEDİ

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinin sevilen simalarından Ali Tomruk, bir süre önce geçirdiği beyin kanaması sonrasında ilçeye yeni atanan Nöroloji uzmanı Ramazan Kaval ile Beyin Cerrahı Rıza Onur Sarı yaptığı başarılı operasyon sonrasında sağlığına kavuşması beklenirken, hastalığının yeniden nüksetmesi sonucunda önceki akşam hayatını kaybetti.
  Evli ve 2 çocuk babası Ali Tomruk’un, 10 Ocak’ta tıp dilinde ‘emboli’ adı verilen, beyine giden 2 damarın tıkanması sonucunda rahatsızlanıp hastaneye kaldırılmasının ardından yapılan tetkiklerde yaşama şansının yok denilecek kadar az olmasına rağmen büyük bir riski göze alıp yaptığı ameliyatı gerçekleştirilmiş ve Ayvalık Devlet Hastanesinde yoğun bakım ünitesinin bulunmayışı nedeniyle Tomruk, Edremit Körfez Hastanesinde yoğum bakım altında tutulduktan sonra geçtiğimiz günlerde taburcu edilip, evine getirilmişti.
  Ayvalık’ın köklü ailelerinden olan 48 yaşındaki Ali Tomruk, taburcu edildikten sonra evinde istirahat ediyor ve sağlığı her geçen gün biraz daha iyileşmeye başlamıştı. Ancak, önceki akşam çorba içerken aniden rahatsızlanarak hayatını kaybeden Tomruk’un beyine giden damarlardan birinde ödem oluşması sonucunda hayatını kaybettiği öğrenildi.
  Tomruk’un hayatını kaybetmesi başta Küçükköy Belediye Başkanlığı Özel Kalem Müdürü olan eşi Meral Karabulut Tomruk ve iki kızını perişan ederken, Ayvalık, Küçükköy ve Sarımsaklı’daki sevenlerini de yasa boğduğu gözlendi. Ayvalık’ta uzun yıllar esnaflık yapan Ali Tomruk’un cenazesi önceki gün Ayvalık merkezinde bulunan Saatli Camiye götürülerek, kılınan öğle namazının ardından Ayvalık Kabristanında toprağa verildi.
  Tomruk’un cenazesine katılan; Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen, Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı Rahmi Gençer ve oda yönetimi, ilçedeki siyasi partilerle, demokratik kitle örgütlerlinin temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın oldukça üzgün oldukları gözlendi. İlçenin sempatik ve sevilen simalarından Ali Tomruk’un iki kızının babalarının tabutuna sarılarak uzun süre gözyaşı dökmesi ise yürekleri dağladı.

Güncelleme Tarihi: 31 Ocak 2012, 21:03
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER