Ayvalık CHP’de Başkan Şalmanlı adaylığını açıkladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı,  önümüzdeki Ağustos ayı içerisinde yapılacak olan ilçe kongresinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Ayvalık CHP’de Başkan Şalmanlı adaylığını açıkladı

CHP Ayvalık İlçe Başkanlık binasında gerçekleşen basın toplantısında adaylığını açıklayan Hüseyin Şalmanlı kalabalık bir taraftar topluluğuyla adeta gövde gösterisi yaptı.

Ayvalık’ın CHP’li belediyesinin meclis üyeleri ve pek çok daire amirinin de hazır bulunduğu basın açıklamasında konuşan Hüseyin Şalmanlı, hava sıcaklıklarının yoğunluğuna rağmen kendisini desteklemek için parti binasına gelen tüm CHP üyelerine teşekkür etti.

Geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlerde Ayvalık’ın Balıkesir genelinde rekor bir oy aldığını hatırlatan Başkan Şalmanlı, “Ancak bu büyük başarıya rağmen, Türkiye genelinde aldığımız sonuçlar hepimizi çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Yine de umudumuzu, hayallerimizi yitirmeden partimize sımsıkı sarılmalı ve çalışmaya, çaba göstermeye devam etmeliyiz. Hak hukuk adalet geri gelene kadar, emekçi emeğinin karşılığını alana- hiçbir çocuk yatağa aç girmeyene kadar, Atatürk’ün 6 ilkesinin önderliğinde çalışacağız” dedi.

CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı yaptığı açıklamada, “Normalde öngörülenden fazlasıyla gecikmiş olan kurultay süreci, genel merkezimiz tarafından başlatılmıştır. Bu süre zarfında bizim yapmamız gereken, geçmiş hatalardan ders çıkarmak ancak önümüze bakmaktır. Bu demek oluyor ki daha çok yolumuz var. Biz, Ayvalık örgütü olarak örgüt emekçilerimiz, belediye başkanımız ve yönetim kurulumuzla bu sürede çok çalıştık. Bu çalışmanın da Ayvalık halkının nezdinde bir karşılık bulduğunu son seçimlerdeki oy oranımızla gözlemliyoruz. Ancak yine de hem Ayvalık hem de Türkiye genelinde henüz tamamlamadığımız birtakım hedeflerimiz var. Bu hedeflere ulaşmak şiarıyla, siz sevgili Cumhuriyet Halk Partisi emekçileri huzurunda, önümüzdeki kongre süreci için adaylığımı açıklamak isterim” ifadelerini kullandı.

“CUMHURİYET HALK PARTİSİ’Nİ, GENÇ VE DİNAMİK NESİLLERE EMANET ETMEK İSTİYORUZ”

Başkanlık dönemi boyunca birçok tecrübe edindiğini vurgulayan Hüseyin Şalmanlı, “Tüm bu deneyim ve birikimin, yeni dönemde çok daha dengeli bir sistem kurmamıza olanak sağlayacağını düşünüyorum. Şu ana kadar, beraber yol yürüdüğümüz herkese emekleri için teşekkür etmek isterim. Bundan sonraki süreçte ise, siz parti emekçileri ile birlikte yeni bir yönetim kurulu ve yeni bir vizyon ile yola çıkacağımızı belirtmek isterim. Vizyonumuz ve misyonumuz, Atatürk’ün ikinci en büyük eserim diye bizlere emanet ettiği Cumhuriyet Halk Partisi’ni, bizim de genç ve dinamik nesillere emanet ederek onlara alan açma isteğimizdir. Bununla birlikte, kadın-erkek eşitliğinin benimsenmesidir. Yeni yönetimimizde, bu hususlara ehemmiyet gösterecek ve sizlerin de desteği ile, Ayvalık’tan başlayarak tüm Türkiye’de hedeflerimize bir bir kavuşacağız” diye konuştu.

(Suat Salgın)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER