Ayvalık’ta Cemal Erhanoğlu belediye meclis üyeliğine aday

Ayvalık’ta Cemal Erhanoğlu belediye meclis üyeliğine aday

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde gençleri kötü alışkanlıklarda uzak tutabilmek adına sportif etkinliklere yönlendirebilmek için yıllardır yaptığı çalışmalarla tanınan Balıkesir Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Körfez Temsilcisi ve Armutçuk Gençlik Spor Kulübü Başkanı Cemal Erhanoğlu Ayvalık Belediye Meclis Üyeliği’ne aday oldu.

8 futbol kulübü başkanı ve çeşitli branşlardaki kulüplerin temsilcileriyle kulübü başkanı ve yöneticileriyle CHP Ayvalık İlçe Başkanlığı’na giden Erhanoğlu, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı’ya adaylık dilekçesini sundu.

Başvurusu sırasında açıklamalarda bulunan Cemal Erhanoğlu, ilçedeki sportif aktivitelerin arttırılması ve daha kaliteli koşullarda futbol, basketbol, voleybol gibi takım oyunlarının geliştirilmesinin yanı sıra Ayvalıklı bir ailenin çocuğu olarak ilçedeki sorunları yakinen bilen biri olarak elini taşın altına sokmak istediğini söyledi.

Ayvalık’ta 28 kulübün temsilcilerinin de desteğiyle başta sportif etkinlikler olmak üzere Ayvalık’ın binlerce sorunun çözümünde yılların birikimiyle katkı verebilmeye hazır olduğunu kaydeden Erhanoğlu, “Ben Ayvalık’ta ve Körfez ilçelerinde yıllardır sporun genç kuşaklara sevdirilebilmesi için mücadele ediyorum.  Uzun yıldan bu yana amatör spor takımları arasında Cumhuriyet Kupası gibi gelenekselleşen turnuvalar düzenleyerek, bu kulvarda yepyeni çığırlar açtığıma inanıyorum” dedi.

Ayvalık’ta son yıllarda yasaklı maddelerin kullanımının gençler arasından yaygınlaşmasından duyduğu üzüntüyü dile getiren Cemal Erhanoğlu, “Oysa pırıl pırıl gençlerimizi sportif faaliyetlerle nu kötü alışkanlıklardan uzak tutabiliriz. Allah nasip ederse ilçenin spor camiasının bir temsilcisi olarak Ayvalık Belediye Meclisi’nde görev aldığım takdirde bu yönde elimden gelen her türlü çalışmaları yaparak, ilçemizde sporun tüm branşlarında sesini duyurabilecek çalışma ve organizasyonlara imza atmayı hedefliyorum” diye konuştu.

Ayvalık’ta gençlerin sevdiği bir isim olan Cemal Erhanoğlu’nun belediye meclis üyeliği adaylığı için yaptığı başvuruyu alan CHP Ayvalık İlçe Başkanı Hüseyin Şalmanlı da, “Cemal arkadaşımız gerçekten Ayvalık’ta sportif faaliyetlerde yıllardır özverili çalışmalarla kendini kanıtlamış biridir. Bugün yaptığı başvurunun hem partimiz, hem de Ayvalık Belediyesi için hayırlı olmasını temenni ediyor, kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER