Ayvalık’ta İYİ Parti 4. yaşını lokma hayrı ile kutladı

Ayvalık’ta İYİ Parti 4. yaşını lokma hayrı ile kutladı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Türk siyasetinin en genç partisi İYİ Parti’nin 4. Kuruluş yıldönümü vatandaşlara dağıtılan lokma hayrı ile kutlandı

Parti binasının önünde gerçekleşen kutlama etkinliğinde İYİ Parti Ayvalık İlçe yöneticilerini; Ayvalık Belediye Başkanı Mesut Ergin’in yanı sıra kısa bir süre önce Millet İttifakı’nın diğer ortağı CHP’ye geçen 7 belediye meclis üyesi de yalnız bırakmadı.

Gerçekleştirdikleri lokma hayrı sırasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Gülten Sütçüoğlu,  “25 Ekim 2017 tarihinde önümüze çıkartılan tüm engellere rağmen Türkiye siyasetine cumhuriyet ve demokrasi adına söz verdiği ilkeleri ile merhaba diyen İYİ Partimizin bugün ne mutlu ki 4.yılını kutluyoruz” dedi.

İYİ Parti’nin sıradan bir parti olmadığını ve Türkiye’nin bugün geldiği noktada iktidarına acilen ihtiyaç duyulan bir parti konumuna yerleştiğini savunan Başkan Sütçüoğlu, “İçinde bulunduğumuz koşullar ne kadar zor olsa da çaresiz ve asla umutsuz değiliz. Milletimizin içinde bulunduğu sıkıntıları gidermenin tek yolu toplumsal bir uzlaşmadan geçer ve bu uzlaşmanın gerçekleşeceği yer İYİ Parti’dir. Ülkemizin toplumsal, ekonomik sorunlarını dert edinen bir siyasi parti olarak, milletimizin değerlerine saygılı Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde and edilmiş sözlerimiz ile partimizin tüm teşkilatları ile birlikte dik, güçlü ve bir olarak çalışmak ve milletimizi en İYİ koşullarda çağdaş bir ülke konumuna getirmek boynumuzun borcudur.” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Ayvalık İlçe Başkanı Sütçüoğlu şöyle devam etti;

“Çocuklarımıza eğitim, gençlerimize iş,kadınlarımıza yaşam,yaşlılarımıza bakım,çiftçimize ve emekçimize emeklerinin karşılığı hakkını yerine getirebilmeyi şiar edinerek çıktığımız bu yolda Türkiye’mizi aydınlık ve güzel yarınlara kavuşturma umudumuzun tek adresi olan İYİ partimizin 4.yılı kutlu olsun.” (Suat Salgın)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER