BAŞARININ MUTLULUĞUNU PAYLAŞTILAR

BAŞARININ MUTLULUĞUNU PAYLAŞTILAR

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, 15 Eylül İlköğretim Okulu; Basketbol Takımı’nın Balıkesir İl İkincisi, Trafik Okulu Yarışması’nda, Balıkesir İl Birincisi, Beyaz Bayrak Belgesi Yavru Tema ve Minik Tema yarışmalarında Türkiye genelinde ilk 13. sıraya girmesi ve Milli Eğitim Bakanlığı’nın Toplam Kalite Yönetimi çalışmalarında, Gelecek İçin Eğitim, Eğitim İçin Gelecek- Dinamik Sınıf’ projesinde yılın kaliteli ekibi olarak Balıkesir İl üçüncüsü olmasının yanı sıra 17 Ocak’ta yapılan Seviye Belirleme Sınavında 7. Sınıflarda Ayvalık Birincisinin de yine kendi okullarından çıkmasının sevincini ve haklı gururunu Kaymakam Nihat Nalbant’la paylaştı.
  Bu amaçla önceki gün başarılı okulun öğrencileri Kaymakam Nihat Nalbant’ı makamında ziyaret etti.
Önceki gün gerçekleşen ziyarette; 15 Eylül İlköğretim Okulu Müdürü Sevcan Bilgin, müdür yardımcısı Fehmi Akırmak, Beden Eğitimi Öğretmeni Muammer Sabuncu,Teknoloji Tasarım Öğretmeni Aytül Küçükparmaksız, Sınıf Öğretmeni Zülfaruz Ulaşoğlu, Okul Aile Birliği Başkanı Hamide Alkan, Süleyman Alkan, Okulun Basketbol takım kaptanı Fırat Mutlu, 7. Sınıflar SBS ilçe birincisi Elif Didem Demir hazır bulundu. Ayvalık Kaymakamı Nihat Nalbant’ın başarılı okulun heyetini büyük bir memnuniyetle ağırladığı gözlendi.
 
KAYMAKAM NALBANT ÇOK MUTLU
  Ziyarette konuşan Kaymakam Nihat Nalbant, “Benim için 15 Eylül İlköğretim Okulu’nun ayrı bir önemi var. Bu okulun şu anki yeni binasını yapmak bana nasip oldu. Okulun yapımı için ihaleye çıkılmadı. Eski okulun yıkımından yeni okulun yapımına kadar her aşamasında emeğim var. Dört buçuk ay gibi kısa bir sürede bu eski okulu yıkıp bu okulun yapımını sağladık. Bu zaman zarfının içinde aşırı yağışların olumsuz etkisi de dahil. Şimdi bu okulda okuyan öğrencilerin böyle büyük başarılar ile bana gelmeleri ‘İyi ki bu okulu yeniden yapmışız’ dedirtiyor. Bu başarılar, bütün verdiğim emeklerin yorgunluğunu alıyor. 15 Eylül İlköğretim Okulu benim inşallah ileriki yıllarda Ayvalık’a yolum düştüğü zaman ziyaret edeceğim, bir eserim olacaktır. Öğrencilerimizin bu başarılarında siz değerli idareci, öğretmenlerin emeği büyük. Öğrencilerimizden başarıyı beklerken ‘biz onlara ne verdik?’ diye sormamız gerek. Vermeden almak Allah’a mahsustur. Eğer öğrencilerimize özveri ile iyi bir eğitim ve öğretim vermişsek bunun karşılığını da böylesi büyük başarılarla alırız. Ben burada emeği geçenlere ve bu emeğin karşılığını dolu dolu veren öğrencilerimize çok çok teşekkür eder, başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2012, 20:52
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER