BALIKESİR’DE ÖRNEK MUHTAR

BALIKESİR’DE ÖRNEK MUHTAR

Balıkesir’in İvrindi ilçesinde, yaptığı çalışmalarla köyünü şehir gibi yapan muhtar Abdullah Semerci, şimdi de köye bir çay bahçesi kazandırdı.
Köyde birlik ve beraberliğin çok iyi olduğunu bildiren muhtar Semerci, çay bahçesinin yaz boyu köylülerle dolup taştığını söyledi.
İlçeye 10 kilometre uzaklıktaki 400 haneli ve 700 nüfuslu Evciler köyünde birlik ve beraberlik için de büyük işler yaptıklarını bildiren muhtar Abdullah Semerci, yıl içinde köy sokaklarına 12 bin metrekare beton parke döşediklerini söyledi. Köy sokaklarını kışın çamuru ve yazın tozundan kurtardıklarını bildiren muhtar Semerci” Köyde pek çok sorunu birik ve beraberlik içinde çözdük. Köy sokaklarına beton parke döşemek için seferberlik başlattık. Bu yıl 12 bin metre kare taş döşedik. Önümüzdeki yıl tüm sokaklarımız taş döşenmiş olacak. Çalışmalara tüm komşularımız destek verdi. Köyümüze düğün salonu ve misafirhane kazandırdık. Bu yaz da aile çay bahçesini hizmete soktuk. Bin 500 metre karelik alanda oluşturduğumuz çay bahçesi yaz boyu dolup taştı. Birlik ve beraberlik içinde çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur. Biz bunu başardık” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Ekim 2011, 18:05
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER