ETO Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. 4. Aromaterapi Festivali’nde 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çiftçi Eğitim Merkezi (BAÇEM) tarafından 4.’sü düzenlenen 6 Temmuz günü başlayan Aromaterapi Festivali’nde ETO Laboratuvar Hizmetleri standı ile yerini aldı.

ETO Laboratuvar Hizmetleri A.Ş. 4. Aromaterapi Festivali’nde 

Festivalinin 1. gününde Edremit Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet ÇETİN, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan AKSU ve Rıfat ERTAŞ, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Emre AKDOĞAN, Gökhan YELER, Yarkın PULAT katıldı. 
ETO Yönt. Kurl. Başk. Ahmet ÇETİN ETO adına, BAÇEM Merkezi’nde Ender SARAÇ’a coğrafi işarete sahip Edremit Zeytinyağı ve bölgemizin kutsal ağacı olan Zeytin Ağacını simgeleyen zeytin broşu hediye etti. ÇETİN Ender SARAÇ’a coğrafi işaret ile ilgili bilgi vererek 22 Mart 2023 tarihinde 2023/C 106 /05 sayılı AB Resmî Gazetesi’nde 3 aylık yayın kararı alınan Edremit Zeytinyağı için AB Komisyonunda tescil talepli yapılan başvurumuz 3 aylık yayın kararı süresinin tamamlanmasıyla Edremit Zeytinyağımızın, AB Komisyonunda ülkemizi temsil eden tescilli “13. Ürün” olduğundan bahsetti. 
Ören Sahildeki festival alanında bulunan ETO Laboratuvar Hizmetleri standımızı Balıkesir Valisi Sayın Hasan ŞILDAK, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Sayın Yücel YILMAZ, Edremit Kaymakamı Ahmet ODABAŞ, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal DEVECİLER, Ayvalık Ticaret Odası başkanı Ali UÇAR, Burhaniye Ticaret Odası Başkanı Mustafa AYSEL ziyaret ettiler. 
Ahmet ÇETİN, standımızı ziyaret eden Sayın ŞILDAK’a ve Sayın YILMAZ’a ETO adına kutsal zeytin ağacını simgeleyen zeytin broşu hediye etti. 
ETO Laboratuvar ve Coğrafi İşaretler Sorumlusu Zülal TAÇAR, gelen ziyaretçilere Coğrafi işaretli zeytin – zeytinyağı hakkında bilgi verdi ve zeytinyağı tadımı yaptırdı.
Festivalin 2. gününde ETO Yönt. Kurl. Başk. Ahmet ÇETİN ve Sayman Üye Fatih ERGÜN Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı Yücel YILMAZ ve Balıkesir BBB Körfez Koordinasyon Başkanı Kazım Arslan ile birlikte BAÇEM merkezinde düzenlenen lavanta, ekinezya ve hatmi çiçeği hasadına katıldı. ETO Laboratuvar Hizmetleri standımızı festival sürecince 9 Temmuz gününe kadar Ören Sahilde ziyaret edebilir, zeytin ve zeytinyağı tadımı yapabilir, tüketicilere yönelik zeytin tadımı ve eğitimi hakkında bilgi alabilirsiniz.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2023, 18:31

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER