Jandarma Altıeylül'de Kades'i anlattı

Jandarma Altıeylül'de Kades'i anlattı

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığınca “Kadın Acil Destek (KADES)” Uygulamasının tanıtımı ve farkındalığının artırılmasına ayrıca Gençlik Ruh Sağlığı Çalışmaları Konusunda Farkındalık faaliyetlerine yönelik olarak;

12 Ekim 2022 tarihinde Altıeylül ilçesi Balıkesir Üniversitesi Çağış Yerleşkesinde Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ile Rehberlik ve Danışma Merkezince yapılan faaliyet kapsamında; Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliğince “Kadın Acil Destek (KADES) Uygulaması” hakkında bilgilendirme yapılmış, öğrencilerin telefonuna KADES uygulamasının indirilmesi sağlanmıştır. Rehberlik ve Danışma Merkezince üniversite öğrencilerine yönelik Bağımlılıkla Mücadele ve Danışma Merkezinin hizmetleri kapsamında bilgilendirme yapılmıştır.
 
Faaliyet sonucunda; (138) üniversite öğrencisine KADES bilgilendirmesi yapılarak (32) kadın öğrenciye uygulamanın indirilmesi sağlanmıştır. Rehberlik ve Danışma Merkezince (198) öğrenciye Bağımlılık Döngüsü ile Rehberlik ve Danışma Merkezi Hizmetleri konularında bilgilendirme ve broşür dağıtımıda yaptı.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 14 Ekim 2022, 18:45

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER