Başkan Deveciler, Kızıklı Mahallesi’ndeki Hemşerileriyle Bir Araya Geldi

Burhaniye Belediye Başkanı ve CHP Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, CHP Meclis Üyesi Adayları ile birlikte Kızıklı Mahallesi'nde büyük bir coşkuyla hemşerileriyle buluştu.

Başkan Deveciler, Kızıklı Mahallesi’ndeki Hemşerileriyle Bir Araya Geldi

‘Değişen ve Gelişen Burhaniye’ vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Başkan Deveciler ve ekibi son 5 yıl içinde gerçekleşen ve yapacakları projeleri Kızıklı Mahallesi’ndeki hemşerileri ile birlikte değerlendirdi. Vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Deveciler, “Bu akşam da güzel memleketimin güzel insanları ile bir aradaydık. Kızıklı Mahallemizde bulunan hemşerilerimizi, meclis üyesi adaylarımız ile birlikte ziyaret ederek, hemşerilerimiz ile Burhaniye’miz için yaptıklarımız ve yapacaklarımız hakkında fikir alışverişlerinde bulunarak sohbet ettik. Ortak akıl ile yönettiğimiz Burhaniye’mizi hak ettiği yerlere getirebilmek için tüm gücümüzle çalışmaya hazırız. Bu güzel buluşmada bizleri bağrına basan, sevgileri ve destekleriyle yanımızda olan tüm hemşerilerime çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kızıklı Mahallesi'nde gerçekleşen buluşmada Başkan Ali Kemal Deveciler, 31 Mart akşamı Burhaniye'nin kazanacağını vurguladı.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 11:23

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER