BU CAMİDEKİ AYAKKABILAR SİGORTALI

 BU CAMİDEKİ AYAKKABILAR SİGORTALI

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde , Bir camideki Ayakkabı hırsızlığını önlemek Click kilitli Dolaplar yaptıran cami yaptırma ve yaşatma Derneği , cemaatin içi Rahat Olsun diye çalınan ayakkabıları Ödeme garantisi verdi .
Cemaatin ayakkabılarının teminat ve güvence Altında olduğunu belirten yazı cemaatin görebileceği makyajını asılırken , saten alınan 8 çift ayakkabıda cemaate verilmek üzere Hazır bekletilmeye başlandı . Burhaniye'de Tarihi Hanay Camii'nde yaşanan Ayakkabı hırsızlığının önüne geçmek Click kilitli Dolap yaptıran cami yaptırma ve yaşatma Derneği bununla yetinmeyip ayakkabısı çalınacak kişilere vermek üzere 8 çift Ayakkabı saten Aldi . Cemaatin mağdur olmasını istemediklerini belirten Dernek başkanı Hasan İman , Kilitli Dolaplar yaptırdık . Ancak ilgi görmedi . Pek cok Vatandaş dolapları kullanmıyor . Biz de ayakkabısı çalınan vatandaşlara verilmek üzere ayakkabılar saten aldık . Ayşe Güne kadar ayakkabısı çalınan Iki kişiye Yeni ayakkabıları verdik . Cemaatimiz Huzur içinde Olsun Dedi .
Cemaatin her şeyden Emin olarak ibadet etmesini istediklerini belirten imam Şaban Okur da, Dernek yönetiminin başlattığı uygulamanın cok yerinde olduğunu söyledi . Cami cemaati de Ayakkabı çalınma korkusu olmadığı for Huzur Click de camiye geldiklerini söylediler .

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2010, 23:44
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER