BUBFA’da Öğrenci Kulüpleri Günü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Fakültesi (BUBFA)öğrencileri için Mezun İstihdam Ofisi koordinatörlüğünde “Öğrenci Kulüpleri Günü” etkinliği gerçekleştirildi.

BUBFA’da Öğrenci Kulüpleri Günü

Balıkesir Üniversitesi Burhaniye Uygulamalı Bilimler Fakültesi Mezun İstihdam Ofisi koordinatörlüğünde “BUBFA Öğrenci Kulüpleri Günü” etkinliği düzenlendi.

  Etkinlikte Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, Mezun İstihdam Ofisi Koordinatörü ve Etkinliklerden Sorumlu Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Oğuzhan Dülgaroğlu, Fakülte Sekreteri Ahmet Özcan, öğrenci kulüpleri danışman hocaları, fakülte mensubu diğer akademisyenler ve fakülte öğrencileri hazır bulundu. Etkinlikte BUBFA Dekanlığı bünyesinde kurulan 9 öğrenci kulübünün temsilcileri kulüplerinin misyonları, vizyonları ve planladıkları etkinliklere ilişkin diğer öğrencilere bilgilendirmede bulundu. Gastronomi Kulübü’nün hazırlamış olduğu ikramlarla şenlenen ve yüzlerce öğrencinin katılım sağladığı etkinlikte Eko Yaşam Kulübü 36, Gezi ve Fotoğrafçılık Kulübü 55, Finans kulübü 63, Girişimcilik Kulübü 90, Rekreasyon Kulübü 73, E-sports Kulübü 22, Gastronomi Kulübü 84, Uluslararası Ticaret Kulübü 150 ve Türkoloji Kulübü 97 yeni üye alımı gerçekleştirdi. Etkinliğe katılanlara teşekkür eden BUBFA Dekanı Prof.Dr. Mehmet Oğuzhan İlban, “ Öğrencilerimiz bizim önemli çıktılarımızdır. Kendilerine arzuladıkları gibi öğrenci kulüpleri kurma fırsatı verdik. Bu kulüpler vasıtasıyla kurumumuza önemli katkıları olacak. Şimdiden kendilerine başarılar diliyorum”  diye konuştu.

(Sefer Talay)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER