BURHANİYE'DE BAYAN BASKETBOL MAÇINDA KAVGA ÇIKTI

EDREMİT BELEDİYE BASININDA GÖREVLİ BİR GAZETECİ İLE BİR AJANS MUHABİRİNİNDE DARP EDİLDİĞİ KARŞILAŞMADA BURHANİYE EDREMİT'E YENİLDİ.

BURHANİYE'DE BAYAN BASKETBOL MAÇINDA KAVGA ÇIKTI

- TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL 2. LİGİ

-  BURHANİYE BELEDİYESİ: 69 -  EDREMİT BELEDİYESİ: 71
-  MAÇTA TARAFTARLAR BİRBİRİNE GİRDİ 

 

Türkiye Kadınlar Basketbol 2 .Ligi’ndeki komşu iki ilçenin maçında taraftarlar arasında kavga çıktı.

 Atatürk Kapalı Spor Salonu’ndaki karşılaşmada Burhaniye Belediyespor - Edremit Belediyespor  69-71 yenildi.

 Burhaniye’ de oynanan maçın ikinci devresinin başlamasıyla birlikte konuk takımın 10 sayılık farkı kapatarak skoru 42 – 42 üzerine taraftarların bulunduğu tribün bir anda karıştı.

 Konfeti, taş, pet şişe atılmasıyla başlayan olaylar bir anda büyüdü. Polisin ve özel güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle yaklaşık 20 dakikada önlenebilen olaylarda Edremit taraftarları salondan çıkarıldı. Kavganın salon dışında da devam ettiği öğrenildi.

 Olaylarda bazı seyircilerin atılan cisimler yüzünden hafif yaralandıklarını kaydedildi. Polisin biber gazı kullanmak zorunda kaldığı olayların ardından bir saat 15 dakika ara verilen maç tekrar başladı. Büyük bir heyecan yaşanan maçı konuk ekip 69 - 71 kazandı.

 Maçın 3.periyodunda her iki takımında 42 - 42 berabere olduğu sırada çıkan kavga yüzünden maç yaklaşık bir saat 15 dakika aradan sonra tekrar oynanırken Burhaniye maçı 69 - 71 kaybetti. (İHA)

Güncelleme Tarihi: 04 Şubat 2012, 23:10
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER