Burhaniye’de emekli müdür başarılı tamirci oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde,  Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürlüğünden emekli Ethem Zeybek,6 yıl önce hobi olarak elektrikli ev aletlerini tamir etmeye başladı.

Burhaniye’de emekli müdür başarılı tamirci oldu

İlçenin tek makine tamircisi olan 58 yaşındaki Zeybek, isini severek yaptığını anlatırken, işlere yetişemez hale geldiğini söyledi.

  Burhaniye’de 6 yıl önce Ayvalık Hukuk Mahkemeleri Yazı İşleri Müdürlüğünden emekli olan 3 çocuk babası Ethem Zeybek, açtığı işyerinde dikiş makinelerini tamir etmeye başladı. Her türlü makineyi tamir eden Ethem Zeybek, son zamanlarda çeşitli elektrikli ev aletlerini de tamir etmeye başladı. Çırak bulunmadığını anlatan Zeybek, islere yetişemez hale geldiğini söyledi. Evde her türlü tamiratı kendisinin yaptığını kaydeden Ethem Zeybek, evine tamirci girmediğini söyledi. İşini severek yaptığını kaydeden Zeybek, “25 yıl memuriyet isi yaptım. 2017 yılında emekli oldum. Evde daha önce bozulan her şeyi kendim yapıyordum. Eve pek usta girmezdi. Memuriyete girmeden önce dikiş makinesi tamirciliği ve çeyiz imalatı yapıyordum. Dikiş makinesi tamirini benden başka da yapan olmadığı için burada dikiş makinesi tamir atölyesi açtım. Son zamanlarda dikiş makinesinin yanında çeşitli elektrikli ev aletleri de gelmeye başladı. İşlere yetişemez oldum. Ama işimi severek yapıyorum” dedi.

(Sefer Talay)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER