AYDINLIOĞLU, TABLET BİLGİSAYAR DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI

AYDINLIOĞLU, TABLET BİLGİSAYAR DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI

AYDINLIOĞLU, TABLET BİLGİSAYAR DAĞITIM TÖRENİNE KATILDI

 

         Balıkesir milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Balıkesir Albay C. Tayyar Nuran Oğuz Anadolu lisesinde Sayın Başbakanımızın da Sinevizyonla katıldığı Fatih Projesi Tablet Dağıtım Törenine katıldı.

        Fatih projesi 5 yıllık bir proje olup toplamda 10 milyon öğrenci ve 800 bin öğretmene tablet verilecektir. Bu kapsamda Balıkesir de 142 öğrenci ve 40 öğretmene tabletleri Aydınlıoğlu tarafından verildi. Türkiye genelinde Pilot Uygulama kapsamında şuana kadar çocuklarımıza 63 bin tablet bilgisayar dağıtıldı ve bu liselere 84 bin 921 etkileşimli tahta kuruldu.

        Bugün bu proje dahilinde 81 ilde 3 bin 500 okulda, 575 bin tane 9. sınıf öğrencilerine, 100 bin tane de öğretmenlere tabletleri verilecektir. Ak Parti Hükümetimiz döneminde Bilgisayar okur-yazarlığı Avrupa standartlarına yükseldi, bütün okullara ve yükseköğrenim yurtlarına ücretsiz internet erişimi sağlandı, çocuklarımızın internetle eğitim almasının altyapısı hazırlandı.

         Aydınlıoğlu tabletlerini alan tüm öğretmen ve öğrencilere hayırlı olsun dileklerini ileterek eğitim hayatlarında başarılar diledi.

 

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 17:15
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER