BENGÜ ADETA SIR OLDU

ÇARESİZ ANNE HER YERDE KIZINI ARIYOR

BENGÜ ADETA SIR OLDU
 1 AYDIR KAYIP OLAN KIZINI HER YERDE ARIYOR
 
 Balıkesir’in Edremit ilçesinde oturan emekli hemşire, 48 yaşındaki Songül Dalkıran, 32 gün önce “Dershaneye gidiyorum” diyerek ayrıldığı evlerine hala dönmeyen lise öğrencisi 17 yaşındaki kızı Bengü Dalkıran'ı arıyor.
İlçenin Cennetayağı Mahallesi 788 Sokak'ta yaşayan lise öğrencisi 17 yaşındaki Bengü Dalkıran, 1 Mayıs'ta “Dershaneye gidiyorum” diyerek evden ayrıldı. Akşam saatleri olmasına rağmen kızlarının eve gelmemesi üzerine durumdan şüphelenen anne Songül Dalkıran ile babası 55 yaşındaki emekli Albay Dr. Sedat Dalkıran, durumu polis ve jandarmaya bildirdi. Kızının odasında, Ben size layık
olamadım kafamı dinleyeceğim yazılı not bulan gözü yaşlı anne, hemen kızının arkadaşlarıyla görüştü.  
 Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne iden Songül Dalkıran, kızının ilçeye geldiğini duyduğunu belirtti. Bodrum'da jandarma ve polise gidip burada da kayıp başvurusu yapan anne Dalkıran, kızının kendisini bir bakanın yakını olarak gösterip, iş adamı gibi tanıtan kişi tarafından kandırıldığını ileri sürdü. Söz konusu kişi tarafından kızının dolandırıldığını da iddia eden Songül Dalkıran, “Kızım üniversiteye hazırlanıyordu. O gün dershaneden dönmedi ve telefonları kapalıydı, çılgına döndük. Odasındaki eşyalarını karıştırırken bana bıraktığı, '’Anne ben size layık olamadım, kafamı dinleyeceğim’ yazılı notunu gördüm. Özel bir kolejde okutuyorduk, bir kafede tanıştığı ve kendisini bir bakanın akrabası olarak tanıtan kişi ile gönül ilişkisine girmiş, kişi kızımı kandırarak Bodrum'a veya Ege sahilinde bir yere götürmüş. Bu kişi nedeniyle kızım bizden sık sık yüksek miktarlarda parada istiyordu. Üzülmesin diye birkaç kez verdik, bir de gizlice altınlarımı ve paramızı alıp bu adama vermiş. Şahsın Ankara'daki eşini buldum onun da kocasından haberi yok. Kızımın biran önce bulunması ve evimize dönmesi için ne gerekiyorsa yapacağım. En büyük endişem kızımı uyuşturucuya alıştırıp satması veya öldürülmesi” dedi.

Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2012, 13:53
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER