CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş: "Edremit’te CHP Bayrağı Daha Güçlü Dalgalanacak" dedi

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş: "Edremit’te CHP Bayrağı Daha Güçlü Dalgalanacak" dedi

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş seçim ziyaretleri kapsamında Dereli ve Yaşyer Kırsal Mahallelerinde halkla buluştu. Büyük bir coşkuyla karşılanan Mehmet Ertaş “görüyorum ki hemşerilerimiz bize yoğun bir şekilde destek oluyor. Edremit’te CHP bayrağı 1 Nisan itibarıyla daha güçlü bir şekilde dalgalanacak. Hemşerilerimizi bize verdiği desteğe mahcup etmeyeceğiz.” dedi.

CHP Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, CHP Edremit İlçe Başkanı Emin Yalçıntaş ve beraberindeki heyetle birlikte dün akşam Dereli ve Yaşyer kırsal mahallelerinde vatandaşlarla buluştu. Köylülerin yoğun bir sevgi seliyle karşılaşan Ertaş projelerini anlatarak seçmenden destek istedi.

CHP’li Ertaş ziyaretler kapsamında Dereli’de şunları söyledi:

“Bugün bizleri sıcak bir şekilde karşılayan, havanın soğukluğuna rağmen yüreğinin sıcaklığını bizlerle paylaşan Dereli mahallemizdeki komşularımıza tüm samimiyetimle teşekkür ediyorum.

Bizler sizlere bugün hayal satmaya gelmedik, yaşadığınız sorunlara yerel yönetici olarak yapabileceklerimizi anlatmaya geldik.

Edremit’e 10 dakika mesafedesiniz ama ulaşım sorunu yaşıyorsunuz. 21 yıldır ülkeyi yönetiyorlar fakat Dereli’ye geldiğimizde görüyoruz ki buraya hiçbir kamusal hizmeti getirmemişler. En basitinden büyükşehir bünyesinde yapılması gereken yolu yapmamışlar.

Neden köylüyü cezalandırıyorsunuz, benim Dereli’li kardeşimi neden mağdur ediyorsunuz?

İşte bugün burada bizleri coşkuyla karşılayan köylülerimizin taleplerini duyuyoruz. Buradaki çocuklarımızı bile mağdur etmişler. Hangi yüzle oy isteyeceksiniz?

Biz Dereli’nin sorunlarını biliyoruz, Büyükşehir’de Ahmet Akın’a yerelde de Mehmet Ertaş’a vereceğiniz oyla biz burada tarih yazacağız.”

Dereli’nin ardından Yaşyer’e geçen Ertaş ve beraberindekiler, mahalle girişinde coşkuyla karşılandı, kahve ziyareti ile başlayan program, gösterilen yoğun ilgiden dolayı mini mitinge döndü.

Burada kürsüye çıkan Ertaş, Yaşyer’in sorunlarına değindi ve şunları söyledi;

Hayal Satmıyoruz, Gerçekleri Söylüyoruz “Sizler üreten köylülerimizsiniz, size doğru tekniklerle üretim yapmak için bilgi ve eğitim verecek, ürünleriniz zayi olmasın diye soğuk hava depolarını sizlerin hizmetinize sunacağız. Biz size sayfaları dolduralım diye proje üretmiyoruz. Size teleferik yapacağız demiyoruz. Size organik üretim için öncü olacaksınız diyoruz. Birlikte kalkınacağız diyoruz. Siz üretmezseniz tüm Edremit aç kalır. O yüzden, siz hepimize öncü olacaksınız. Bizler sizin önünüzdeki engelleri kaldıracağız. Ve hep birlikte bu şehre huzuru getireceğiz. Yollarımız bozuk, belediyeden kaynaklanan sorunu 3 ay içinde çözmeye başlıyoruz. Ve buradan söz veriyorum Hacıarslanlar’a giden köprüyü de yapıyoruz. Büyükşehirde de Ahmet Akın’la birlikte üreten bir Balıkesir’i ve üreten bir Edremit’i hep birlikte inşa ediyoruz. Bu coşkulu kalabalık bize güvenin tam olduğunu gösteriyor. Biz de Allah’ın izniyle bu güveni boşa çıkarmadan, alanında uzman arkadaşlarımızdan oluşan meclis üyelerimizle hemşerilerimizin sorunlarını çözecek, köylerimizi tekrar ayağa kaldıracağız. “

Ayrıntılı fotoğraflara aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 15 Mart 2024, 22:00

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER