CHP'nin 'Büyük Körfez Buluşması'nda

Özel, 'bir oy Mehmet'e, bir oy Ahmet'e diye seçmeye seslendi.

CHP'nin 'Büyük Körfez Buluşması'nda

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla bugün Edremit Şehit Hamdibey Meydanında “Büyük Körfez Buluşması” gerçekleşti. Binlerce CHP ve CHP’ye gönül vermiş Edremitlilerin katıldığı mitinge Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın, Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş, Burhaniye Belediye Başkan Adayı Ali Kemal Deveciler, Ayvalık Belediye Başkan Adayı Mesut Ergin, Gömeç Belediye Başkan Adayı Melih Bağcı ve Havran Belediye Başkan Adayı Levent Gökalp katıldı.

Saat 13.00’de Edremit Şehit Hamdibey Meydanında yapılan mitingde büyük bir coşku yaşandı. Tek tek belediye başkan adayları tanıtılan mitingde Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Akın bir konuşma gerçekleştirdi. Daha sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel konuşma yaptı. Özel, 'Ahmet ve Mehmet’e destek istedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı #Mehmet Ertaş; "Günlük programımız kapsamında Genel Başkanımız Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcımız ve Balıkesir Milletvekilimiz #Ensar Aytekin, Ankara Milletvekilimiz Umut Akdoğan, Parti Meclisi Üyemiz  #Mehmet Tüm, Balıkesir İl Başkanımız #Erden Köybaşı, İlçe Başkanımız Av. #EminYalçıntaş, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız #Ahmet Akın, Burhaniye Belediye Başkan Adayımız #AliKemalDeveciler, Ayvalık Belediye Başkan Adayımız  #Mesut Ergin, Gömeç Belediye Başkan Adayı #Melih Bağcı,, Havran Belediye Başkan Adayı  #Levent Gökalp ile birlikte Büyük Körfez Buluşmamızı gerçekleştirdik. Şehit Hamdi Bey Meydanı bir tarihe tanıklık etti bugün. Örgütüyle, seçmeniyle, genciyle, yaş almışıyla kısacası 100 yıllık çınarımıza gönül vermiş tüm yol arkadaşlarımızla, önce yerelde ardından 2028’de tüm Türkiye’yi halkçı ve hakçı bir yönetim anlayışıyla yöneteceğiz" dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER