Cumhur İttifakı Altınkum'da Halkla Buluştu

Muhammed Vurmaz, “Halkın İsteklerini Bir Bir Çözeceğiz”

Cumhur İttifakı Altınkum'da Halkla Buluştu

Cumhur İttifakı'nın Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı Yücel Yılmaz, beraberinde Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ile birlikte Altınkum'da vatandaşları dinledi. Edremit’in sorunlarını çözmek için yola çıktıklarını, Halkın istekleri ve önerileri ile birlikte sorunları üstesinden geleceklerini söylediler..

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı Yücel Yılmaz, hafta sonunu Edremit’te geçirdi. Balıkesir Milletvekili İsmail Ok ve Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz ile birlikte Altınkum’da seçim çalışmalarını birlikte yürüttü. Bölge sakinlerinin isteklerini dinleyen üç önemli siyasi, bölge halkıyla yakından ilgilendi. Vatandaşların görüş ve önerilerini bir bir not aldıran Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, Altınkum Halkının isteklerini 1 Nisan’dan itibaren hızlı bir şekilde çözeceklerini ifade etti.

“ALTINKUM’UN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRDİK”

Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı ve aynı zamanda Başkan Adayı Yücel Yılmaz, Cumhur İttifakı'nın Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz, haftasonu seçim çalışmalarına Akçay’daki Körfez Karadenizliler Derneği'nin düzenlediği geleneksel festivalle katılarak başladı. Festivalin coşkusu, adayların ve meclis üyelerinin Akçay'dan Altınkum'a kadar süren bir esnaf ziyaretiyle devam etti. Bu ziyaret sırasında, yerel işletmecilerle birebir iletişim kuruldu ve sorunlarına kulak verildi. Sorunların kısa zamanda giderilmesi için adımlar atılırken, çözüm önerileri tartışıldı. Halk nezdinde 5 yıl içerisinde Edremit’in Altınkum bölgesine Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan yatırımlar ile Altınkum’un çehresi değişti, Altınkum; Tam anlamıyla kabuk değiştirdi ve yeni bir kimliğe büründü yorumları yapıldı.

YATIRIMLAR HALKTA KARŞILIK BULDU

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin bölgeye yaptığı yatırımların olumlu sonuçları, vatandaşların Yücel Yılmaz ve Muhammed Vurmaz'a olan ilgisinde belirgin bir şekilde görüldü. Bölge halkı, bu iki liderin projelerini olumlu görüş bildirerek takdir ettiklerini dile getirdiler. Bu durum, Altınkum'da Cumhur İttifakı'na olan ilginin artışını gözler önüne serdi. Cumhur İttifakı adayları ve meclis üyelerinin, bölge sakinlerinin beklentilerini yerine getirmek adına gösterdikleri çaba ve ilgi, Altınkumlu seçmen nezdinde takdirle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2024, 12:40

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER