Mehmet Ertaş, 14 Mart Tıp Bayramında Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

Mehmet Ertaş, 14 Mart Tıp Bayramında Sağlık Çalışanlarını Ziyaret Etti

ERTAŞ;  “Yaşamlarımızı yaşantılarının önünde tutan değerli tıp bilimi mensuplarımızın Tıp Bayramı bir kez daha kutlu olsun”

Cumhuriyet Halk Partisi Edremit Belediye Başkan Adayı Mehmet Ertaş; 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla birçok ziyaret gerçekleştirdi. Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Ali Koçpınar ve Edremit Fahri Akıllıoğlu Diş Hastanesi Baş Hekimi Betül Değirmen’i ve sağlık ocaklarına giden Ertaş ve ekibi sağlık çalışanlarına çiçek hediye etti.

“Yaşamlarımızı yaşantılarının önünde tutan değerli tıp bilimi mensuplarımızın Tıp Bayramı bir kez daha kutlu olsun” diyen Ertaş; “ 14 Mart Tıp Bayramı etkinlik programımız kapsamında ilçemizdeki sağlık kurumlarımızı ziyaret ettik.  Ziyaretlerimiz sırasında bizleri kurumlarında kabul eden Edremit Devlet Hastanesi Başhekimi Sn. Mehmet Ali Koçpınar’a, Edremit Diş Hastanesi başhekimi Sn. Betül Değirmen’e, 2 Nolu Sağlık Ocağı başhekimi Sn.Yeşim Özcan’a,Körfez Hastanesi başhekimi Sn.Semih Aydın’a,Ekin Tıp Merkezi başhekimi Sn.Servet Yanık’a ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yaşamlarımızı yaşantılarının önünde tutan değerli tıp bilimi mensuplarımızın Tıp Bayramı bir kez daha kutlu olsun” diye konuştu.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER