Yeniden Refah Partisi Edremit’te atağa geçti

Yeniden Refah Partisi Edremit’te atağa geçti

Yeniden Refah Partisi Edremit İlçe Başkanlığı düzenlenen törenle, 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimleri için seçim süreci başlattı. Aday adayları görkemli bir törenle tanıttı.

Yeniden Refah Partisi Edremit İlçe Başkan vekili Mesut Çamaçıkan, belediye başkan aday adayı olarak müracaat etti. Törende, meclis üyesi aday adayları ile birlikte müracaat eden adaylar ilçe başkanı Osman Kaplaner’e başvurusunu yaptı.

Belediye başkan aday adayı Mesut Çamaçıkan, 4 yıldır Edremit’in sorunlarını tek tek tespit ettiğini bunun için de için gerekli çalışmaları ve hazırlıklarını yaptığını belirtti.

  Görev verildiğinde canla başla çalışacağının altını çizen Çamaçıkan, “ Başta vatandaşın, esnafın köylünün dertleri derdimiz olacağız. Hep sahadayız. Sorun varsa çarede var o da biziz. Bire bir herkesim sorunlarını araştırdık. Bunların giderilmesi için gereken projelerimizi de hazırladık. Adaylığımız kesinleştiği takdirde halkımızla paylaşacağız. Projelerimiz sözde değil gerçekten Edremit’te büyük ses ve heyecan getirecek. Edremit körfezini bir Çeşme Alaçatı gibi Ege’nin en popüler turizm merkezi yapacak projeleri göreve geldiğimiz taktirde 5 yıl içinde sırasıyla hayata geçirilecek. Ekonomik, sosyal yönden darda olan halkın esnafın geçim standardını arttıracaktır. Çocuk ve gençlerimiz kadınlarımız için sosyal tesisler, Kazdağları ve deniz turizmini hazırladığımız projelerle Ege’nin en popüler merkezi haline geleceğinden kuşkunuz olmasın. Rantın değil, halkın hizmetkarı olmak için söz veriyoruz. Biz partili gözetmeksizin herkesin adayı olacağız, her kesimden vatandaşımızın oyuna talibiz”

(Ayşegül Baykara)

Ayrıntılı fotoğraflara  aşağıdaki sosyal medya hesaplarımızdan ulaşabilirsiniz.

https://www.facebook.com/korfezdehaber

https://www.facebook.com/groups/korfezdehaber

https://twitter.com/korfezdehaber

https://www.instagram.com/korfezdehaber/

https://www.youtube.com/@KorfezdeHaberTR

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2024, 17:52

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER