Dündar: “Osmangazi’nin her mahallesi bizim için önemli”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çiftehavuzlar Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.Merkezden en uç noktaya kadar Osmangazi’deki bütün mahalleri gezerek mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarına kulak...

Dündar: “Osmangazi’nin her mahallesi bizim için önemli”

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çiftehavuzlar Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaşların taleplerini dinledi.

Merkezden en uç noktaya kadar Osmangazi’deki bütün mahalleri gezerek mahalle sakinlerinin talep ve sıkıntılarına kulak veren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Çiftehavuzlar Mahallesi’ni ziyaret etti. İnsan odaklı hizmet ürettiklerini her fırsatta dile getiren Başkan Dündar, ziyaret sırasında bir araya geldiği vatandaş ve esnafın sıcak ilgisiyle karşılaştı. Mahalle sakinleri ile sohbet eden Dündar, kendisine iletilen talepleri tek tek not alarak, bürokratlarına talimat verdi.

Osmangazi’nin her bir mahallesinin kendileri için ayrı bir anlam ve önem taşıdığını ifade eden Başkan Dündar, “Mahalle gezileri, vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onların sıkıntılarını bizlere anlatabilmesi açısından büyük önem arz ediyor. Görevimiz, vatandaşa hizmet etmek. Biz halka hizmeti her şeyin üstünde tutarız. İnşallah bundan sonraki süreçte de daha güzel hizmetler yaparak Osmangazi’yi daha ileriye halkımızla birlikte taşıyacağız” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER