AK PARTİ HAVRAN İLÇE KONGRESİ

AK PARTİ HAVRAN İLÇE KONGRESİ

AK PARTİ HAVRAN İLÇE KONGRESİ

- TEL LİSTE İLE GİDİLEN SEÇİMLERDE EMİN ERSOY GÜVEN TAZELEDİ

- BALIKESİR MİLLETVEKİLİ ALİ AYDINLIOĞLU'NUN YEĞENİ OLAN İLÇE BAŞKANI MUHARREM AYDINLIOĞL'NUN KONGREYE KATILMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

- BAZI PARTİLER İLÇE BAŞKANININ KONGREYE KATILMAMAMASINI BİR TEPKİ OLARAK DEĞERLENDİRDİKLERİNİ SÖYLEDİLER

- AK PARTİ İLÇE BAŞKANI SEÇİLEN ERSOY, AYNI ZAMANDA İL GENEL MECLİS ÜYELİĞİ, ZİRAAT ODASI İLE SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ DE YÜRÜTÜYOR.

 

 Balıkesir'in Havran ilçesinde AK Parti 4. olağan genel kurulunda tek liste ile gidilen seçimlerde Emin Ersoy başkan seçildi.

 Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenme kongreye Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, milletvekilleri Cemal Öztaylan, Ali Aydınlıoğlu, Tülay Babuşçu, İl Başkanı Mahmut Poyrazlı, İl Genel Meclis Başkanı Ramazan Bahçıvan, köy ve mahalle muhtarları ile partililer katıldı.

Tek liste ile gidilen seçimlerde Emin Ersoy, 223 oyun tamamını alarak ilçe başkanı oldu.

 Ak Parti ilçe başkanı seçilen Ersoy, aynı zamanda İl genel meclis üyeliği, Ziraat Odası ve Süt Üreticileri Birliği Başkanlığı görevini de yürütüyor.

 

MODERN HAVRAN'I İNŞA EDİYORUZ

Kongrede, Mevlana, Yunus Emre, Pir Sultan Abdal'ın güzel sözlerinden örnekler vererek konuşan Havran Belediye Başkanı Hasan Lofçalıoğlu, Bizim önceliğimiz insandır. Hizmetlerimizde insan odaklıdır. Bu yüzden kim olursan ol, yine gel diyorum dedi. 

 Lofçalıoğlu,Seçim öncesi hizmetlerimizin yer aldığı broşür bastırdım. Şimdi o bröşüre bakıldığında bütün sözleri daha seçimlere 2 yıl kala yerine getirmenin mutluluğu yaşıyorum. Modern Havran'ı inşa ediyoruz. Kimseye diklenmedik ama dik durduk. Havran'a hizmet getirilmesi konusunda her kesin görüşünü aldık. Projelere açık olduk. Havran'ın Balıkesir'in önde gelen ilçeleri arasında yer alması için çalışıyoruz, bundan sonrada çalışmaya devam edeceğiz. Bugün hesaplaşma günü değil, helalleşme günüdür şeklinde konuştu

 

“ HAVRAN EDREMİT'İN SÖMÜRGESİ ALTINDA KALDI”

 Ak Parti Milletvekili Ali Aydınlıoğlu'da Havran'ın yıllardır Edremit'in sömürgesi altında kaldığına dikkat çekti.

Aydınlıoğlu, “Havran'a bir hizmet sözüm var. Sıcak su getireceğim. Sözümü tutmak için girişimlerim sürüyor. Önce MTA Balıkesir Bölge Müdürlüğü ardından MTA Genel Müdürlüğü'nde temaslarım sürüyorum. Son olarak Valilikte araştırdım. Edremit Belediyesi tüm kuyuları ruhsatlandırmış. Temaslarım Ankara, Balıkesir arasında sürecek. İlçemize hem Devlet yatırımı, hem de yerel yatırımlar geldi. Belediye başkanımız hizmetlerinden bahsetti. Ak hizmetler, Havran'ı uçuracak, bundan sonrada gelmeye devam edecek diye konuştu.

 

HAVRAN'A HİZMET ETMEK İÇİN HEP BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Havran Ak Parti İlçe Başkanı Emin Ersoy ise, Yoğun bir süreç yaşadık. Delegelerin isteği ile aday oldum. Çalışmalarımıza start verdik, çok şükür bugüne kırgınlık ve küskünlük olmadan geldik. Bugüne kadar hizmet eden Muharrem Aydınlıoğlu ve yönetimine teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Delegelerin isteği ile şimdi hizmet etme sırası bize geldi. Partimiz büyük bir aile. Bu hizmet bayrağını daha yukarılara çıkarmak için hep birlikte çalışacağız dedi.

 Tek liste ile gidilen seçimlerde yeni yönetim kurulu ise şu şekilde oluştu: Emin Ersoy (başkan), Mehmet Eyi, Mustafa Gün, Sunullah Peker, Adem Yakut, Bülent Çapkın, İlgi Ekinci, Metin Yüksel, Kadir Gezer, Mustafa Volkan Erkan, Murat Özaydın, Osman Karabaş, Sonnur Şimşek, Osman Bayram, Sebahatin Özkan, İsmail Helvacıoğlu, Yunus Güder, Hatice Şengül, Salih Salın, Cengiz Diler.

Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2012, 21:09
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER