Görkem Duman, Buca'nın geleceğini şekillendirecek yenilikçi projelerle yola çıkıyor!

Görkem Duman, Buca'nın geleceğini şekillendirecek yenilikçi projelerle yola çıkıyor!

Buca'nın evladı olan ve yerel seçimlerde CHP Buca Belediye Başkanlığı için adaylığını koyan genç ve dinamik mimarı Görkem Duman, güçlü vizyonu ve genç enerjisiyle kenti geleceğe taşımak için hazırlıklara başladı.

DUMAN, Buca'nın tarihine saygı duyarak, geleceğe odaklanan yenilikçi projelerle kenti daha yaşanabilir kılacak adımlar atmaya kararlı.

Mimarlık ve şehir planlama alanındaki eğitim ve iş kariyeri boyunca gençliğin dinamizmini taşıyan DUMAN, kentimizin ihtiyaçlarını anlamak, değerlerini korumak ve gelecek nesillere güzellikler bırakmak adına çeşitli sosyal görevlerde ve projelerde yer aldı.

Duman, Buca'yı genç bir bakış açısıyla değerli, temiz ve yaşanabilir bir kent haline getirmek için çalışmalara başladı.

Gençlerle ve yeni yüzlerle gerçekleştireceğii değişimin, Buca'nın herkes için daha güzel ve değerli bir yer olmasını sağlayacağına inandıklarını söyledi.

Sosyal hizmetlerden çevre dostu projelere, kültürel etkinliklere kadar genç bir enerjiyle kapsamlı adımlar atmaya hazırlanan DUMAN, Buca'nın genç nüfusuyla işbirliği içinde çalışarak, kenti daha yaşanabilir ve değerli kılmak için yola çıktık dedi.

Halkın desteğiyle, Buca'nın hedef vizyonu doğrultusunda daha da güzelleşeceğini ifade eden Duman, hep birlikte "YENİ BUCA’NIN MİMARI" olacaklarına inandıklarını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2023, 16:28

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER