Başkan Bahçavan’dan gençlere ziyaret

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Poyrat Halk Dansları bünyesindeki gençlerle bir araya geldi.M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde akşam saatlerinde devam eden kurslar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Balmek bünyesinde gerçekleşirken,...

Başkan Bahçavan’dan gençlere ziyaret

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, Poyrat Halk Dansları bünyesindeki gençlerle bir araya geldi.

M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde akşam saatlerinde devam eden kurslar Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Balmek bünyesinde gerçekleşirken, kurslara ilgi her geçen gün artıyor. Kurslarda eğitim gören yüzlerce genci ziyaret eden Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, gençler tarafından karşılandı. Salon girişinde konfeti yağmuruna tutulan Başkan Bahçavan’a kursiyerler tarafından çiçek takdim edildi. Kurslarda öğrenilen halk oyunlarının gösterimi öncesi bir konuşma yapan kurs hocası Sevgi Ağralı, “Sizlerin de desteği sayesinde kurslarımız devam ediyor. Ziyaretiniz bizleri çok sevindirdi” dedi.

Başkan Bahçavan ise, “Kültürümüzü, oyunlarımızı öğrenmek çok güzel bir şey. Hepinize başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından Kursiyerler toplu olarak harmandalı oyununu sergiledi. Gösterilerin ardından ise gençlerle sohbet eden Bahçavan, onlardan gelen talepleri dinledi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER