Feride Hilal Akın İzmirli hayranlarıyla buluşacak

Genç ve başarılı şarkıcı Feride Hilal Akın, 30 Aralık Cumartesi günü İzmir’deki ilk imza günü ve mini konserinde hayranları ile buluşacak.Birbirinden ünlü isimleri kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sevenleri ile buluşturan İzmir...

Feride Hilal Akın İzmirli hayranlarıyla buluşacak

Genç ve başarılı şarkıcı Feride Hilal Akın, 30 Aralık Cumartesi günü İzmir’deki ilk imza günü ve mini konserinde hayranları ile buluşacak.

Birbirinden ünlü isimleri kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında sevenleri ile buluşturan İzmir Optimum AVM, bu kez yeni kuşağın genç ve başarılı sesi Feride Hilal Akın’ı ağırlayacak. Feride Hilal Akın, 30 Aralık Cumartesi günü saat 16.00’da gerçekleşecek imza gününde mini bir konser de verecek. Enbe Orkestrası ile birlikte seslendirdiği sevilen şarkısı “Bilir mi” ile muhteşem bir çıkış yapan Feride Hilal Akın, şarkılarını seslendirdikten sonra hayranlarına imza dağıtarak fotoğraf çektirecek.

“Yeni Gelin” dizisindeki oyunculuğuyla da dikkat çeken Feride Hilal Akın, hayranlarıyla hasret gidererek, sevilen parçaları ile İzmirlilerin kulaklarının pasını silecek. İzmir’deki ilk imza gününde genç sanatçının sevenleri Feride Hilal Akın ile sohbet etme fırsatı da bulacak.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER