Altıeylül'de yüzler gülüyor

Altıeylül'de yüzler gülüyor


Samimi – içten duygularla vatandaşlarla bir araya gelen Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Altıeylül’ün semt pazarı olan Çarşamba Pazarı’nda vatandaşlarla ve esnafla bir araya geldi. Her gittiği yerde güler yüzle karşılayan esnaf ve vatandaşlar, “31 Mart günü hep beraber Ramazan bayramı öncesi ilk bayramı kutlayacağız. Altıeylül’den sandıklardan Hasan Avcı çıkacak” dedi.
VATANDAŞLAR; “BAŞKANIM SENİN YANINDAYIZ”
İçtenlikle samimi duygularla Başkan Avcı’yı karşılayan vatandaşlar, “Başkanım senin yanındayız. Haksızlığa uğradın ama Bağımsız olarak çıkmış olduğun bu yolda oylarımızı Hasan Başkan’a atacağız. Evlerde, kahvelerde, pazarlarda ve mahallelerde Hasan Başkanımıza destek olunması konusunda herkesi uyarıyoruz. Seçim pusulasında da Altıeylül’den bağımsız çıktığını ve pusulada sağ en köşede bağımsız olarak yer aldığını ve mührü Hasan Başkan’ın bağımsız yazdığı yere basmaları konusunda bilgi veriyoruz” diye konuştu.
HASAN AVCI; GÜNDÜZ ODALARI AKŞAM DA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELİYOR
Gündüzleri Sivil Toplum Örgütlerine ve Odalara ziyarette bulunan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, akşamları da iftar programlarıyla vatandaşların evlerine misafir oluyor. Altıeylül’de ki merkez mahallelerde de seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, Gaziosmanpaşa, Plevne ve Bahçelievler Mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. 
Oda ve Sivil Toplum Örgütlerine ziyaretlerini gerçekleştiren Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı, sırasıyla İnşaat Mühendisleri Odası, Mimarlar Odası, Mali Müşavirler Odası ile Türk Ocakları Balıkesir Şubesi’ne ziyarette bulundu. Avcı, “Bizleri destekleyen siz değerli Odalarımız ve Sivil Toplum Örgütlerinin üyelerine teşekkür ediyorum. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizleri yalnız bırakmayarak samimi ve içten bizlere destek veren herkese selam olsun”dedi. 
7’DEN 70’E HERKES ALTIEYLÜL’DE HASAN AVCI DİYOR
Altıeylül'den Bağımsız Belediye Başkanı olarak çıkan ve Balıkesir'de 2. tarihi yazmak için gece-gündüz dur durak bilmeden seçmeniyle buluşan Bağımsız Altıeylül Belediye Başkan Adayı Hasan Avcı vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanıyor.

Güncelleme Tarihi: 14 Mart 2024, 13:50

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER