Ayvalık Belediyesi’nden 14 Mart’a Özel Tüm Belediye İşletmelerinde İndirim

Ayvalık Belediyesi’nden 14 Mart’a Özel Tüm Belediye İşletmelerinde İndirim

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Ayvalık Belediyesi, Belediye Başkanı ve CHP Ayvalık Belediye Başkan Adayı Mesut Ergin: “Zor günlerimizde olağanüstü bir çabayla görevlerini sürdüren ve yanımızda olan sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nda bizler de yanındayız.” diyerek tıp bayramını kutladı.

Başkan Ergin, Ayvalık Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki tüm belediye işletmelerinde tüm sağlık çalışanlarının ve ailelerinin bugün %20 indirim ile yararlanabileceğini duyurdu.

Başkan Ergin, sağlık çalışanlarının haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, sağlık çalışanlarının içinde bulunduğu koşulların anlaşılmasının çok iyi bilinmesi gerektiğini söyledi. Başkan Ergin, “14 Mart, tüm sağlık emekçilerine yaptıkları çalışmalar için teşekkür edilmesi gereken çok özel bir gün. Sağlık çalışanları, Ayvalık’ta yaşayanların, sağlık sorunlarında yedi 24 her koşulda onların yanında oldu. Gelecek günler umuyorum ki çok daha huzurlu, şiddetsiz, tartışmasız, çalışanların hakkının ödendiği dönem olur diye gönülden arzu ediyorum” dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER