AYVALIK AK PARTİ’DEN POLİS MORAL EĞİTİM KAMPI’NA ZİYARET

 AYVALIK AK PARTİ’DEN POLİS MORAL EĞİTİM KAMPI’NA ZİYARET

 Balıkesir’in Ayvalık ilçesine bağlı Küçükköy beldesinin dünyaca ünlü turizm merkezi Sarımsaklı mevkiinde bulunan Polis Moral Eğitim Sosyal Tesislerinin uzun süre müdürlüğünü yapan Temel Sepetçi’nin yerine bir süre önce göreve başlayan yeni müdür Ahmet Pala’ya bir nezaket ziyaretinde bulunan Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı yönetimi, çiçeği burnunda müdüre ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulundu.
  Önceki gün Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanı Melih Çakırca öncülüğünde, ilçe yöneticileri Hasbi Gider, Mehmet Okyar, Hikmet Şimşek, Ali Bilen Aydoğdu ve Filiz Aslan tarafından gerçekleştirilen ziyaret sohbet havasında gerçekleşti. AK Parti İlçe yönetiminin kendisine yaptığı nazik ziyarete Polis Moral Eğitim Sosyal Tesisinin yeni Müdürü Ahmet Pala’nın konuksever ve sempatik tavırları damgasını vururken, AK Parti İlçe Başkanı Melih Çakırca ise; halen daha yüzlerce Van’lı depremzedeye kucak açan tesis personelinin konukseverliğini takdirle karşıladıklarını kaydetti.
 
ÇAKIRCA, “HER ZAMAN YANINIZDAYIZ”
  Yeni Kamp Müdürü Pala’ya iktidar partisi olarak depremzedeler ve tesisin eksiklikleri için ihtiyaç duyulduğunda her türlü desteği verdiklerini ve bu desteğin süreceğini vurgulayan Çakırca, “Van’da yaşanılan felaketi Allah bir daha ülkemize göstermesin. Milletimiz, zor anlarda nasıl birlik ve beraberlik içinde omuz omuza yaralarını sarabileceğini Van’daki depremlerin ardından bir kez daha göstermiştir. Tüm Türkiye’de olduğu gibi, Ayvalıkta da aynı tabloyu görmekten son derece mutluyuz. Tabii Başbakanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın talimatıyla, ilçemiz sınırları içinde bulunan sosyal tesislerde depremzedelerimizin en iyi şekilde misafir edilebilmesi için büyük gayretler gösteren bu tesislerin yönetici ve personelinin insanüstü çabaları da takdire şayandır. Polis Moral Eğitim Sosyal Tesisimizin yeni Müdürü Sayın Ahmet Pala’nın da bu konuda oldukça hassas davranıp, daha fazla gayretlerle depremzedelerimize büyük hizmetler vereceğinden en ufak şüphemiz yoktur. Kendisine yeni görevinde başarılar diler, Ak Parti Ayvalık İlçe Başkanlığı olarak üzerimize düşecek her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu da bir kez daha ifade etmek isterim” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2012, 20:51
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER