CHP Genel Başkanı Özgür Özel Balıkesir'de

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Balıkesir'in ilçe belediye başkan adaylarını tek tek tanıttı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel Balıkesir'de

CHP Genel Başkanı Özgür Özel' Balıkesir'deydi.

Kurtdereli Kapalı Spor Salonu'nda Özel, "Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Ahmet Akın ve 20 ilçe belediye başkan adaylarımızla 31 Mart'ta Balıkesir'in kaderini değiştirecek, Kuvayı Milliye şehri Balıkesir'i hakettiği hizmetlere kavuşturacağız"dedi.

"Mal varlıkları belediye girlşine asılacak"

31 Mart'ta Ahmet Akın Balıkesir Büyükşehir'i kazandığında Balıkesir'deki belediye sayılarımızı arttıracağını dile getiren Özel, "Bizim yapacağımız bir şey var. Ahmet Akın belediyeye gidecek ya, belediyenin kapısına gelecek ya, hep birlikte içeri gireceğiz ya, girmeden duracak. Cebinden cebinden mal varlığını çıkaracak. Balıkesir Belediyesi'nin girişindeki cama Ahmet Akın mal varlığını asacak. 31 Mart'ta belediyeyi kazanan bütün belediye başkanlarımız mal varlıklarını belediyenin girişine asacaklar" 

 'Ahmet Akın, Herkese Yakın' sloganının sahibi benim.

Sloganın sahibinin de kendi olduğuna dikkat çeken Özel , Akşener'e de atıfta bulunarak, "Şu söz kulağımın içinde. 'Hem vallahi hem billahi, kimseye borcum yok ama Ahmet sana borcum var' dediler. Şimdi, siyasettir eyvallah. Şimdi o verilen söz tutulamıyordur. Şahsen eyvallah. Parti olarak, eyvallah. Ama. Balıkesir'deki iyi insanların, sosyal demokratların yanında milliyetçi demokratların, muhafazakar demokratların, Balıkesir'i seven herkesin vicdanına sesleniyorum. Balıkesir'e bu yakışır." ifadelerini kullandı.

Özel, ardından adayları tek tek platforma çağırarak partililere tanıttı.

(Faruk Türk)

Güncelleme Tarihi: 25 Şubat 2024, 18:50

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER