BURHANİYE DE AK PARTİ’YE YENİ YÖNETİM

  BURHANİYE DE AK PARTİ’YE YENİ YÖNETİM

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde , İhsan Karagöz'ün istifası ile boşalan AK parti İlçe Başkanlığı'na atanan Sıdıka İmran Tolacıoğlu , yönetim kurulunu oluşturdu . BİR havza Toplantısı ile Yeni yönetim Kurulu üyelerini tanıtan Tolacıoğlu , 24 Saat Halkin hizmetinde olacaklarını söyledi .
Cumhuriyet meydanında Anita Çelenk konmasının ardından Saygı duruşunda bulunan ve İstiklal Marşı okuyan AK Parti Yeni İlçe Yönetimi , parti merkezinde yapılan toplantıda basina tanıtıldı . 20 Kişilik yönetim kurulunda Başkan Tolacıoğlu ile Birlikte 4 bayanın FDI aldığı yönetiminin kurulunun tanıtımında coşku yaşandı . Yeni yönetimin oluşturulduğunu Sıdıka İmran Tolacıoğlu belirten , Bayrak yarışı olarak gördüğümüz HİZMET kervanını yürütmek Click görevi devralan Yeni yönetim Kurulu olarak halkımızla İÇ buz beraberce Aydınlık günlere yürüyeceğiz . Periyodik olarak Ayda BİR Siz değerli havza mensupları ile en az BİR Kere , köy muhtarları , mahalle muhtarları ve sivil Toplum kuruluşlarıyla ile toplantılar yapacağız . Fikir Alış verişinde bulunarak halkımızın öneri ve taleplerini alacağız . İlçemizin kalkınması ve hak ettiği makyajını gelmesi Click ben ve yönetim kurulundaki arkadaşlarım halkımızın hizmetinde olmaktan gurur duyuyor ve hepinize saygilar sunuyoruz Dedi .
Sıdıka İmran Tolacaoğlu başkanlığındaki AK Parti İlçe yönetim Kurulu Su isimlerden oluştu . Durmaz Nazmi Karademir , Salih Bayram, Ali Osman Tınmaz , Mustafa, Yakup Gedik, Çiğdem Akay, Gazanfer Orhan, İbrahim Takoğlu , Sevim Bektaş , Özer Koyuncu , Ragıp Sarıcalı , Bekir Yıldız, Zafer Aslanöz , Erhan Alsancak , Ahmet Köse , Hülya Özdemir, Alibey Karaaslan , Mehmet Öztürk ve Galip Yardımcı .

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2010, 23:43
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER