EDREMİT’TE YENİ GIDA VE YEM KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRMEK TOPLANTISI YAPILACAK

EDREMİT’TE YENİ GIDA VE YEM KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRMEK TOPLANTISI YAPILACAK

5596 Sayılı Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu ve bağlı yönetmeliklerin yürürlüğe girmesinin ardından Balıkesir’in Edremit ilçesinde 21 Şubat 2012 günü bilgilendirme toplantısı yapılacağı açıklandı.
  Edremit İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü, Edremit Lokantacılar ve Köfteciler Odası Başkanlığı, Edremit Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanlığı ve Kahveciler Odası Başkanlıklarına toplantıyla ilgili bilgi verdi ve toplantıya odalara kayıtlı üyelerin katılmalarını istedi. 5596 Sayılı Veteriner Hizmetleri Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu ve bağlı yönetmeliklerin yürürlüğe girmesinin ardından konuyu uzmanların ayrıntılarıyla esnafa anlatacağı duyurulurken, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Mustafa Alparslan da üyelerine toplantıya katılım çağrısı yaptı. 
  21 Şubat 2012 günü saat 13.00’te Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan toplantı ile ilgili konuşan başkan Mustafa Alparslan, “Toplantıda Gıda işyerlerinin kayıt ve onay işlemleri, gıda hijyen yönetmeliği, Türk Gıda Kodeksi Ekmek Tebliği ve Türk Gıda Kodeksi Etiketleme Tebliği gibi önemli konular anlatılacaktır. Uzmanların anlatımıyla gerçekleşecek olan bu toplantıya tüm oda üyelerimiz ve katılmak isteyen tüm esnaflar katılabilir” dedi.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2012, 18:07
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER