Muhammed Vurmaz, “İcraatlarımızla Karşınızdayız”

Yıllardır Atıl Durumdaydı.. Yılmaz Ve Vurmaz Başkanlar Hizmete Açıyor

Muhammed Vurmaz, “İcraatlarımızla Karşınızdayız”

“Doğayı ve hayvanların yaşam haklarını koşulsuz koruyacağıma SÖZ VERİYORUM”

2016 Yılında Edremit Belediyesi tarafından kısmen açılan, sonraki yıllarda ise kaderine terk edilen Çıkrıkçı hayvan barınağına Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz el attı.

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz’ın seçim vaatleri arasında bulunan Edremit Çıkrıkçı Hayvan Rehabilitasyon Merkezi’nde tadilat çalışmaları başladı. Başkan Adayı Muhammed Vurmaz’ın girişimleri ve isteklerini cevapsız bırakmayan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz talimatı verdi ve Edremit Çıkrıkçı hayvan barınağı hizmete açılmak için gün sayıyor.

MUHAMMED VURMAZ’DAN HAYVANSEVERLERE MÜJDE

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Muhammed Vurmaz yaptığı açıklamada, “Kıymetli hayvan severler, kıymetli vatandaşlarımız 10 Mart günü Balıkesir Büyükşehir Belediyesi sokak hayvanları tedavi merkezinin önünde yaptığımız etkinlikte Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Yücel Yılmaz'dan bir söz almıştık. Çıkrıkçı da bulunan ve yıllardır kullanılamayan barınağımızın rehabilitasyon merkezimizin yenilenmesi için kendilerinden destek istemiştik. Bugün Genel Sekreter Yardımcımız Sayın Mehmet Akif Şencan, Çevre Koruma Kontrolü Daire Başkanımız Volkan Karateke Veteriner hizmetleri müdürümüz Tuncay Bey ve Fen İşleri müdürümüz Ayhan Bey ile birlikte Çıkrıkçı da bulunan Hayvan Barınak tesisimizi gezdik. Mayıs ayına kadar buradaki rehabilitasyon merkezimizi BBB Yücel Yılmaz’ın talimatlarıyla hayata geçirmiş olacağız. Malumunuz Belediye Başkan Adayı olmam hasebiyle benimde vaatlerimin arasındaydı.. Başkanımızdan böyle bir talebi kendisine ilettiğimde bizleri geri çevirmediği için çok teşekkür ediyorum. Tüm Edremit’imize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2024, 12:21

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER