Havran Site Yönetimi Çağ Atladı

Havran Site Yönetimi Çağ Atladı

Son yıllarda Kiracı ve ev sahipleri gündeminde Aidat ve site yöneticiliği ateşten bir gömlek olmaya başladı ve genelde yönetici olma talebeleri azaldı ve daha çok Ticari yönetim büroları incelenmeye başladı. Bunun nedeni 634 sayılı kat mülkiyeti kanununa göre Ana menkulün Sekiz veya daha fazla bağımsız bölüm sahipleri varsa yönetici ataması kanunen mecburidir.

Yönetim olarak en büyük sıkıntı Aidat toplaması. Site isteklerinin genel kurul kararları doğrultusunda uygularken tüm komşularıma mutlu etme, ek sorunlara güncel çözüm yaratmak günümüzde stres yaratan bir görev haline gelince Havran-Elitpark Site yönetimi Erkekleri genel kurulda görev almak kararsızlığı yaratınca, 5 gönüllü bayan arkadaş oy çokluğu ile Site yönetimine sahip çıktılar.

Bölgede bayan muhtarlarımızdan sonra, Bayan Site yöneticiliği konularına Kadınlarımızın sahip çıkması gurur meselesidir ve yeni şeçim döneminde örnek teşkil eder temennisindeyiz.

Yeni yönetim genel kurul tahmini bütçe onayından sonra ilk toplantısında,muhasebe(aidat) Site temizliği,Teknik hizmetler,Güvenlik,Bahçe hizmetleri,Site önü  su kanalı ve Ağaçların polen sorunları ve çocuklarımızın güvenli ortamda sağlıklı yaşam koşulları için önemli kararlar alarak uygulama görev taksimine başladılar Ortak amaçları komşuluk ilişkilerini zedelemeden,Güncel ve Şeffaf bilgi ve her an  hesap verebilecek sistemli,güç birliği olan bir hizmet sunabilmek…..Kendilerini bu farklı görev anlayışı için kutlar başarılar  dileriz….

Yönetim kurulu…Gizem ATACAN (BŞK.) Tuğba GÜVEN- Fatma KARACAOĞLAN-Gülsüm TOPRAK-Özge KOCABIYIK-Murat UYAR-Ferhat DURSUN   dan oluşmaktadır…….

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER