Kızılay, Kurban Vekaletlerinizi İhtiyaç Sahiplerine Ulaştıracak

​​​​​​​Vekâletle Kurban Kesim Kampanyasını geleneksel hale getiren Kızılay, bu yılki kampanyasında da hayırseverlere “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla sesleniyor. Hayırseverlerin kurban vekâletleriyle öncelikle Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği afetzedelere destek olunmasını planlayan Kızılay, Kurban bayramının dayanışma ve yardımlaşma ruhunu farklı coğrafyalarda da yaşatacak.

Kızılay, Kurban Vekaletlerinizi İhtiyaç Sahiplerine Ulaştıracak

Türk Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışları ile yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca ihtiyaç sahibine, ilçemizde de binlerce haneye ulaşacağız ve sofraların bereketlenmesine vesile olacağız” dedi.

MİLYONLARCA MAZLUMUN SOFRASINA KURBAN ETLERİ ULAŞTIRILACAK

Kızılay, her yıl gerçekleştirdiği Vekâletle Kurban Kesim Kampanyası'na 2023 yılında da devam ediyor. Bu kampanyada Kızılay Kurban Modelini uygulayan Kızılay, ülkemizdeki ve farklı coğrafyalardaki ihtiyaç sahiplerine destek olmayı sürdürerek, milyonlarca mazlumun sofrasına kurban etlerini ulaştıracak. Kızılay Kurban Modeli ile ihtiyaç sahiplerine yıl boyunca kurban payı dağıtacak olan Kızılay, yardım çalışmalarında öncelik verdiği Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen afetzedelere de anlık kurban payı dağıtımı yaparak destek olmaya devam edecek. “Kurban Bereketini Yıl Boyu Yaşatıyorsan Hilal Olsun Türkiye” sloganıyla kampanya başlatan Kızılay, Türkiye dâhil 23 ülkede toplam 128 bin hisselik kurban kesmeyi hedefliyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Türk Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora  “Değerli Kızılay bağışçılarımız, her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban bağışları ile yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca ihtiyaç sahibine, ilçemizde de binlerce haneye ulaşacağız ve sofraların bereketlenmesine vesile olacağız. Bu kapsamda 2023 yılı Kurban Projesi faaliyetleri başlatılmıştır.

2023 kurban hisse bedelleri: Yurt İçi Vekaletle Kurban: 5.950 TL, Yurt Dışı Vekaletle Kurban: 2.650 TL olarak belirlenmiştir.

Bu minvalde daha fazla ihtiyaç sahibinin sofralarını şenlendirmek amacıyla, 2023 Kurban Projesi kapsamında bağış ve desteklerinizi Şubemize gelerek veya aşağıdaki Banka hesap numarasına yaparak gerçekleştirebilirsiniz. 

Hesap No: 109-1868-6439 Edremit Şubesi

Hesap Sahibi: Türkiye Kızılay Derneği Edremit Şubesi

Iban: TR75 0001 0001 0900 0018 6864 39

İletişim Bilgilerimiz: 0266 373 52 59 - 0542 661 58 78 -0552 168 16 37

Bağışınızın türüne göre, açıklama kısmına "YURT İÇİ KURBAN BAĞIŞI veya YURT DIŞI KURBAN BAĞIŞI" yazarak kurban bağışlarınızı gönderebilirsiniz.

Milletimizin merhamet elinin sınırları aşarak farklı bölgelere de uzanmasını sağlayacak olan Kızılay’ın 2023 Kurban kampanyası kapsamında yurt dışında delegasyonlarımızın bulunduğu ve insani krizlerin yaşandığı Bosna Hersek, Filistin (Kudüs/Gazze), Irak, Yemen, Somali gibi ülkeler olmak üzere 22 ülkede kurban kesimleri yapılacak. Kızılay, yurt dışı için vekâletleri alınan kurbanların kesim işlemlerinin ardından anlık olarak pay ederek uzmanları aracılığıyla belirlenen ihtiyaç sahiplerine dağıtacak. Siz değerli hayırseverlerimizin kurban bağışlarını bekliyoruz” dedi. 

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2023, 18:26

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER