"Ahmet Akın Ceketi Çıkardı, Kolları Sıvadı"

Ve Akçay’da basınla buluştu. Milletvekili SERKAN SARI, CHP ilçe Başkanı Emin Yalçıntaş, Mehmet ERTAŞ donanımlı bir basın toplantısı yaptı. Kahvaltı kadar lezzetli bir konuşma yaptı. En vurucu cümlesi “Yılmaz’ın AKÇAY’DAKİ EVİ HALA VİDANJÖR kullanıyor”. Bu gerçekten acınacak bir durum. Ve yapacağını tee Edip UĞUR döneminden kalan bazı projeleri de masaya yatıracağını söyleyerek, yapılması gerekli olanları Balıkesir için o yaptı, bu yaptı diye halkı oyalamak yerine yarım kalmış, yada uygulamaya konulmamış olanları da yapacağız. Bunları yaparken BENİM bizim projemiz DİYEREK SUNMAYACAĞIZ. AHDE VEFA yani. Yapmak istedikleri gerçekten halkçı bir belediye yönetiminin yapması gerekenleri. Her bir cümlesi üzerinde ısrarla durdu. Belediye bünyesinde kimsenin siyaset yapmasına izin vermeyeceğim sözü ise beni en çok mutlu eden yapılması gereken yani olması gereken nottu.

**************

SEÇİM

MAHALLİ SEÇİMİ GENEL SEÇİME DÖNDÜREN BİR FORMAT HALİNE GETİRDİLER… AK Parti Genel Başkanı ERDOĞAN bütün ülkeyi geziyor ama parti lideri olarak değil CUMHURBAŞKANI olarak konuyu genelleştiriyor. Bunlara böyle olurken, seçim otobüslerinin hepsinde PARTİ genel başkanlarının fotoları eşliğinde süslü araçlar. Ben Belediye başkanını seçiyorum, kardeşim genel başkan değil… Genel başkanlarının fotoları ve yaptıkları konuşmalar. Bu konuşmaları yazan birer de metin yazarı var. Ben metin yazarını değil belediye başkanı seçiyorum…

*************

KURUM’A SORMAK GEREKİYOR

İstanbul’a Büyükşehir belediye başkanı olması için aday gösterilen Eski ÇEVRE BAKANI KURUM, GEÇEN GÜN SAÇMA BİR CÜMLE SARFETTİ; ”BUNLARIN, İSTANBUL DİYE DERTLERİ YOK.HEDEFLERİ YOK,HİÇ BİR ZÜMÜN OLMADI” bak sen şu işe. Aynaya bakmayı unutmuş olmalı KURUM… Aynaya bakıp kravatını düzeltseydi !! Sormazlar mı 20 yıldır AKP’nin dertleri İstanbul muydu, YOKSA İstanbul’dan akan şelale gibi paraları savurdukları yeri hatırlatmak mı gerekiyor. Yapma be kurum sen şu işten vazgeç. Sormazlar mı İSTANBUL HALKI SİZİ 5 YIL ÖNCE NEDEN SAF DIŞI BIRAKTI DİYE.

*************

ÇÜRÜK

Argoda münasebetsiz kişilere de kullanılır. Çoğunlukla BAZI kadınlar için. ÇÜRÜK... Günümüzde ÇÜRÜK kelimesi artık sosyal hayatın çürümüşlüğünü anlatan bir kelimecik. Gazetelerde bir haberi okuyunca bu konuyu bir gıdıklayayım dedim. Market raflarında ve bazı Pazar yerlerindeki tezgahlarda yeni bir ETİKET modası çıkmış. ÇÜRÜK… Yani çürük hıyar, çürük domat, çürük elma GİBİ GİBİ. Bunlara ait ayrı birer ETİKET formu da hazırlanmış. 100 LİRALIK SİVRİ BİBERİN ÇÜRÜĞÜ 12,5 TL OLARAK SATILIYORMUŞ. Yani markete giren bir vatandaş ÇÜRÜK reyonundan alış veriş yaparken, yanındaki kazık markadan alanlar tarafından ÇÜRÜKÇÜ olarak tanımlanacak. İNSAN UTANIR BE HALKI BU HALE DÜŞÜRMEKTEN. SEN ithal malı İNSANLARI İKİYE BÖLMENİN ACIMASIZLIĞI HANGİ dinde VARDIR… Rabbimin bir bildiği var. Kim bilir belki bunlara sebep olanlar, son demlerini huzur evinde ya da sığınma evlerinde bize gösterecektir. AMİN.

**************

PİDE

Ramazan yaklaşınca pide yine değer kazandı. Bir pide 15 TL olacak deniyor. 4 kişilik bir aile 2 pide alırsa 30 TL… Bir elinde cımbız, bir elinde ayna olanlar ! PİDE ALAMIYORSA BAYLAN pastanesinden pasta alsınlar diyebilecek kadar alicenap olanlarımız var. Malum…

***********

DÜŞÜNCENİN BİTTİĞİ YER

“4000 İHALEYİ ŞEFFA YAPTIK!

BY. M.YAVAŞ

Bizden not; Olmadı başkan olmadı kötü örnek oluyorsun

…………………………………………….

ÇÜŞ

Sivrisinekler, kısırlaştırılıyormuş. Brezilya bu konuda yeni bir adım atmış. Eee şimdi ne olacak, zampikliğe başlayacaklar hatta belki de homoluk.

……………………..

BÜYÜTEÇ

Edremit YENİ BELEDİYE YÖNETİMİNİN.

*ARITMA İŞİ VA.

*HASTANE İŞİ VA

*FAKÜLTE İŞİ VA

*TERMAL TURİZM İŞİ VA

*AKÇAY’A MENDİREK İŞİ VA

*EDREMİT KÖRFEZİNİN KÖRFEZ GİBİ KÖRFEZ OLUŞUMU VA.

*BÜTÜN İLÇENİN TAMAMININ SOKAK VE CADDE işi VA.

Eee diyeceksiniz ki bunların arasında HÖKÜMATI ilgilendiren konular va.. İşte o zaman hökümatın kapısında yatma işi va...

……………………………………….

KULAĞINIZDA KÜPE OLSUN

BEN DELİ MİYİM, DİYEN DELİDİR.

MAZHAR OSMAN

……………………………….

ARAÇ MUAYENESİ

Oh ne ala, adınız ne MUALLA OH NE ALA. Ne yediniz, fıstık içi

Oh canımın içi. 20 dakikada 1400 TL’yi bayıl. Görürsün Ayla mı yoksa balamı.

***************

TEKERLEME

AL ŞU TAKA TUKALARI, TAKATUKACIYA TAKATUKALAMAYA GÖTÜR,TAKA TUKACI TAKA TUKALIR TAKATUKALAMAM DERSE TAKA TUKALARI TAKATUKACIDAN AL GETİR.

Hadi tekrarla bakim. Günlük hayatımız bu tekerleme gibi oldu. Kimin ne iş yaptığı belli değil. Taka tuka…

Taka tuka. Biraz Japoncaya kaçtı ama. Neyse. Devlet dairelerine gittiğinizde önünüze bir takım engeller çıkar. Orada oraya sevk. Sanki hastaneye sevk alıyorsun.

Salla başInı al maaşını diyeceğim ama o eskidendi. Şimdi SALLA BAŞINI gir internete, al takatukanı kendin hallet. Yaşlı, görme engelli, okuma yazma bilmiyorsan o senİn sorunun. AL TAKA TUKANI, NEREYE TAKATUKALATIRSAN TAKATUKALAT. Yürrü be kardeşim…

YORUM EKLE