
Peki be kardeşim 50 bin katilinin adını Yüce meclise getirilen kadınların APO DİYE haykırmalarına göz yummak meclise saygısızlık değil mi? Peki tek adam siasyemi çerçevesinde 85 milyonun yer altı ve yer üstü değerlerini satarken Meclis onayı olmadan icra etmek neyin nesi..? Bu durumda Yüce meclisin hiçbir kıymeti harbiyesi kalmamış durumda. Onca vekile üstüne üstlük emeklilerine de ödenen maaş ve yan imkanlar emeklilre verilse nasıl olur?
***
ABD BÜYÜK ELÇİSİ
Bu misterin yaptıkları çizmeyi aştı. Hatay'ı Türkiye den kopartan harşta önünda poz vermesi bir başka ülkede yapılsa o ELÇİ kapı dışarı edilrdi.
Dem’in akıl hocası SEVR geri getirilmelei diyor. Hala bu herife af getirme çabasındayız..LOZAN büyük bir mücadelenin eseridir.Onu yok sayanlar yok edilmeli..Üstüne üstlük bahsi geçen ABD elçisi geçen gün YPG bizim müttefikimiz DİYOR..Ha PKK ha YPK o halde PKK silah bıraktı söylemi tamamen kandırmaca..Ortada büyük bir kumar masası var.Zekasını kullanan kazanır..
***
SİLAH
Kaç yıldır yazıyorum bu gididşle yazmaya deedeceğim..Silah taşıma yaşı 14 e indi.Geçen gün resmş bir açıkalama yapıldı.Ruhsatsız sayısı % 21 ARTMIŞ BU VERİ resmi yanı.Yastık altı altın misali olanlar hariç.Peynir ekmek sataılr gibi pazarı var..Keza Uyuşturucu..Geçen gün Yılmaz Özdil hem canlı yayında hem makaelesinde yazdı.Küçük yaştaki çocuklara şekerli renkli jolibonlar uyuşturculu olarak dağıtılıp satılıyormuş..Yıllardır aynı sorun ortada dururkan sınır kapılarımız yol geçenin hanı…Sedat PEKER’in açıkalamalrına bile kulak verilmedi…Durum buz dağının üstü altındaklieri düşünemiyorumDurum çok ama çok vahim..Süleyman Soylu döneminde ruhsatlı slah sahipşerinin mermi hakları 1000 adede çıkarılmış ben o tarihte SAVAŞAMI GİDECEKLER diye not düşmüştüm..Eee hal böyle olunca,silahlar terfi ettiler ruhsata bile ihtiyaç duyukmuyor….Suç yaşı 14-16-17 ye düştü diye açıkalamalr olmasına rağmen kimsenin kıl kıpraşmıyor.İktisat teorisne benzetiyorum..BIRAKINIZ YAPSINLAR BIRAKIN YAPSINLAR.
***
BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ
Bir yılı doldurdular. Bir yıl önce MAL BEYANLARI MUAF Tutuldular. İkinci dönemde Verecekler denmişti..Verdiler mi bilemiyorum. Parti gözetme olmadan toplum bilmek istiyor..Deden çarik giyerdi ha punlari unuttun mi?
***
SAYIN ERTAŞ
Bir ay önce vatandaş soruyor başlıklı yazıma yanıt alamadım. Daha doğrusu halk ALAMADI..Soruları tekrar etmek istemiyorum.Basın büronuz bir zahmet ara sıra SOSYAL Medyadaki sitelere de göz atsalar iyi olur düşüncesindeyim.
***
2028
ENFLASYON İSTENİLEN rakkama ulaşacakmış..Ki öle kim kala
***
AHMET AKIN
Ortalık yerlerde AKP ye geçecek gibi söylemlere ben yan gözle bile bakmıyorum ama AKIN bu tür söylemleri ortaya atanları net oalak susturmasını bekliyorum..
Yorumlar
Kalan Karakter: